Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Vjosa Osmani: Što pre Srbija shvati da je nezavisnost Kosova nepovratna bolje za njih

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 02 jul 2022 08:07
Bolje po vas
Što pre Šiptari shvate da je njihova takozvana nezavisnost lažna to bolje po nih!
Preporuke:
26
1
2 subota, 02 jul 2022 08:14
Crvena armija
Gradjani Srbije neće nikad pristati da vam nastane država na ubistvima naše dece i terorizmu i pljački države Srbije i našeg naroda na Kosovu i Metohiji! Mnogo ste zla naneli srpskom narodu i zato stalno moljakate Nato da vas brani.I velike firme propadaju pa će i NATO, onda ćemo razgovarati da vidimo da vas vratimo tamo odakle ste došli, ne trebaju nam takve komšije.
Preporuke:
16
1
3 subota, 02 jul 2022 09:00
Ratomir
Srbi, krenimo na Skadar na Bojani. To je grad srpskih kraljeva. Imamo živu silu i materijal da Ćosju nateramo da ode u Albaniju i da pliva u Afriku. Tamo su njeni. SNN = Danas
Preporuke:
15
1
4 subota, 02 jul 2022 10:34
student
Vojsa = CIA agent
Preporuke:
11
1
5 subota, 02 jul 2022 11:05
Oposum
Vidi ti Vjose haha, što bi rekli Bosančerosi mašala, mašala ala se ona nama razmahla, ala se osilila, ala gunđa i preti, pazi ti to: "Što pre Srbija shvati da smo nezavisni, to bolje za njih" hahahaaaa! A ako ne shvatimo, šta će biti? Napašće nas? Aj da vidimo i to čudo! Nagomilani bes kipti kod nas odavno, samo treba jedna iskra pa da krenemo da ga praznimo! Ima da ih ćeramo do na kraj sveta, samo neka nas napadnu, samo neka probaju da opet napadnu našu nejač koja je preostala na Kosmetu posle svih njihovih terora! Razvalićemo ih ako to urade ponovo! Te bedne kukavice smeju da napadnu samo ako njihove gazde sa Zapada to dopuste a Zapad je sad u haosu, tone, gubi na svim poljima oko Ukrajine, gubi svetsku dominaciju, nije ovo 99-ta, to Vjosa treba da shvati. Prema tome neka nam ne preti, da ne bi morala da kupi prnje i beži preko Prokletija koliko još ovog leta.
Preporuke:
10
0
6 subota, 02 jul 2022 12:29
Ernan Kortes
Pa Srbija neće da joj bude bolje! Srbija samo hoće da njeno ostane njeno, pa kako joj bude. Dakle, Kosovo i Metohija je srpska pokrajina, i o tome nema nikakvih razgovora, niti prihvatanja tuđeg mišljenja, predloga, savet, itd.
Preporuke:
9
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner