Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zatvoren užički kafić koji je inspekcija kaznila dan nakon posete Dragana Đilasa

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 27 oktobar 2021 19:08
Nista ne razumem
Za incident ove vrste Ja iskljucivo krivim Djilasa. A ne rezimsku zgadiju koja je zatvorila restoran. Evo zasto. Djilas ima mogucnost da deluje preventivno, a ako treba i ofanzivno. On to ne cini. Umesto izvinjenja kafedziji, Djilas je mogao da sazove konferenciju za stampu i smelo se obaveze na sledece korake, prvog dana posle promene vlasti. 1. Bice identifikovani svi drzavni cinovnici iz Poreske uprave koji su progonili opoziciju i postene ugostitelje. 2. Takvi ce momentalno biti suspendovani iz javne sluzbe. 3. Oni ce biti krivicno gonjeni 4. Bice im ukinuta sva radna prava, a penzioni staz anuliran zbog kriminalnih aktivnosti koje su cinili. 5. Morace da plate odstetu svim ugostiteljima koje su proganjali, i to u roku od 15 dana. 6. Ako ne budu imali para da obestete ugostitelje, bice im zaplenjena imovina. 7. Donece se zakon koji propisuje najstroze kazne za zloupotrebe polozaja javnih sluzbenika. Tako bi se Djilas prikazao kao sposoban lider. Sve ostalo su "splacine".
Preporuke:
26
5
2 sreda, 27 oktobar 2021 22:10
Ivan Grozni
@Nista ne razumem

4. Bice im ukinuta sva radna prava, a penzioni staz anuliran zbog kriminalnih aktivnosti koje su cinili.


Da li je po zakonu moguće ukinuti radna prava i poništiti penzioni staž? Mislim da čak ni Haški tribunal nije optuženicima i osuđenima osporio penzioni staž. Kada se predlaže neka mera, onda ona mora biti u skladu sa zakonom.
Preporuke:
10
1
3 sreda, 27 oktobar 2021 22:19
olosh
I koja je razlika izmedju ovoga i toga da zatvore lokal jer su na'vatali nekog bez kovid ausvajsa? A Dijilas podrzava kovid ausvajse kao i ovi na vlasti.
Preporuke:
7
4
4 sreda, 27 oktobar 2021 22:50
Sima
Vlast će da padne jer će narodu da se smuči, kao sa ovim činom.
Preporuke:
7
2
5 sreda, 27 oktobar 2021 23:05
Klinička smrt
@Nista...

Svi oni koji su u politici u Srbiji od 2000. na ovamo imaju jako mnogo putera na glavi. Ako se ne pomete kompletna politicka scena u rooku od 12 meseci Srbija je i konačno mrtva.
Preporuke:
11
0
6 sreda, 27 oktobar 2021 23:56
Nele
Savetujem Đilasa i ostale iz opozicije da predhodno saznaju za lokale koji su u vlasništvu člana SNS ili SPS i da zalaze u takve lokale na kafu, po zakonu svako mora primiti gosta koji se normalno ponaša i nije pod dejstvom opijata ili alkohola.
Preporuke:
11
2
7 četvrtak, 28 oktobar 2021 03:39
Nista ne razumem
@Grozni. Mi imamo potpuno korumpiranu kriminalizovanu drzavnu upravu koja ugrozava opstanak sire drustvene zajednice, krsi Ustav, uskracuje osnovna sredstva za zivot preostalom stanovnistvu, ukida ostalim clanovima drustva pravo na rad, slobodu misljenja, vodu, vazduh, krov nad glavom, svakodnevno ostvaruje nezakonitu materijalnu korist i privilegije na osnovu tlacenja ostalih clanova drustva... pljacke, i ti se brines za njihovo pravo na rad? Koji bre rad? Rad na daljem unistavanju drustva? Pa oni su pobili vise ljudi u poslednjih 20 godina kroz nesavesnu upravu, nego Nemci u Drugom svetskom ratu. Tvoje poredjenje sa Haskim tribunalom nije primereno. Da li drzavni cinovnici koji se ogrese o drustvo na tako grub nacin uopste trebaju da imaju prava koja krse drugima? Poreski cinovnik koji je zloupotrebio polozaj je narusio "pravo na rad" ugostitelju. Ukoliko svaka protuva na nasem budzetu bude smatrala da moze da nas tlaci, a da ce mu prava biti garantovana, sta ga sprecava da to cini?
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner