Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Savet za štampu: Novine i po 50 puta dnevno prekrše Kodeks novinara Srbije, najviše prekršaja imali su list „Alo“, „Informer“ i „Srpski Telegraf“

Komentari (2) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 25 oktobar 2021 19:33
Oposum
Alo, Informer i Srpski telegraf tretirate kao novine, odnosno normalne štampane medije? Greška! Velika greška! To nisu novine, to je najobičnije ĐUBRE i kao takvo ne podleže sankcijama povodom kršenja etičkog i bilo kojeg drugog novinarskog kodeksa! Za to ĐUBRE pišu idioti, uređuju ga idioti, pod uticajem je idiota, vlasnici su mu idioti i normalno je da se samo idiotske stvari u njemu mogu pročitati! Zato to đubre ne podleže etičkim sankcijama već neuropsihijatrijskom veštačenju, da bi se proverilo koliko su uopšte urednici tog đubreta u normalnom psihičkom stanju odnosno da li su uopšte u normalnom psihičkom i mentalnom stanju. Od tog đubreta i gebelsovke novine su mnogo bolje, one su pljuvale tuđe narode, ne nemački, navodile su na nasilje protiv tuđih naroda, zagovarale istrebljenje Jevreja a ne Nemaca dok ovi gorepomenuti "srpski" "mediji" zagovaraju genocid nad sopstvenim srpskim narodom i kao takvi gori su od gebelsovskih i nisu vredni medijima se zvati.
Preporuke:
4
1
2 ponedeljak, 25 oktobar 2021 20:43
penzioner Cviko,
A šta smo drugo mogli očekivati od navedenih režimskih listova? Jedina kazna im je pad tiraža. No oni se na to ne osvrću jer ih država dotira.
Preporuke:
4
1

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner