Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Proterivanje ambasadora kao još jedan igrokaz Vučića i Mila

Komentari (11) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 03 decembar 2020 08:44
dva oka u glavu
Zna on ko je sledeći.
Samo ne zna hoće li otići dogovorom,rešenjem onog koji donose odluke o proterivanju(kvinta i oni iznad iz duboke države),ili voljom naroda.
Da sačekamo epilog primene najavljenih zakona u C.G.o lustraciji i poreklu imovine,pa da se,kako Medo kaže,javno izvinemo,ili da glasamo(Crnogorci)za 200 ili godinu dana,ponovo.
Preporuke:
36
3
2 četvrtak, 03 decembar 2020 12:41
AV i Djukani jedna druzina
Verana Matic se vise pita u Srbiji od sluge Zapada AV....niko ga ne ceni,cak ni krimos Djukani
Preporuke:
32
3
3 četvrtak, 03 decembar 2020 15:14
bravo
Još jedan odličan tekst g. Mirovića na srpsko-crnogorske teme. Sjajno raskrinkava Vučić-Milo osovinu.
Preporuke:
32
4
4 četvrtak, 03 decembar 2020 17:24
Kilibarda
Ne bio im u koži!
Preporuke:
21
2
5 petak, 04 decembar 2020 02:44
Majstor Bob
Pošto AV ponosno u svakoj emisiji ređa sve nadimke koje je dobio u javnosti, ja predlažem da mu damo još jedan: vašljivko. Zašto? Eto zato, nadimak je smešan i neozbiljan, baš kao i AV.
Preporuke:
8
0
6 petak, 04 decembar 2020 05:36
krle-1
Ipak mi to (dogovor) deluje malo nategnuto.
''Javlja mi se'' da je moglo i ovako biti: Selaković je uradio ono što principi diplomatske službe nalažu, po inerciji... a onda ga je pozvao ON, njega i njegovu šeficu-šefa (gospođicu-gospodina), pa im očitao lekciju: ''Ma vi ćete nešto da odlučujete, nanu vam naninu! Sada trk pred novinare pa objašnjavajte kako smo se molili da ne bude ono što ste za.rali, a ja odo'! I naredni put prvo mene da pitate, a onda mislite i ne daj Bože radite! Jel jasno!?''
I odjaha u preriju na još neko otvaranje-zatvaranje-radove pred svoje KAAAMERE i fanove (novinare) koji su ga nestrpljivo čekali...
Prosto...
Teorija zavere, po srpski...
Preporuke:
9
0
7 petak, 04 decembar 2020 10:35
Porfirije Petrovič
Odličan tekst, međutim paradoks srpsko-crnogorskih državnih odnosa sadrži još jednu činjenicu, kojom bismo voleli da se profesor Mirović takođe pozabavi. To je uloga DF u čuvanju Milovog režima. Samoproglašeni predstavnici ojađenog i gladnog srpskog naroda u Crnoj Gori, dobro uhranjeni i materijalno obezbeđeni Mandić, Medojević i Knežević, nerazdvojivi su deo crnogorske oligarhije i poluga bez koje osovina Milo - Vučić ne bi bila moguća niti zamisliva. Kome to nije bilo jasno posle afere ''državni udar'', sada, tokom diskusije povodom ekspozea mandatara Krivokapića, mora biti kristalno jasno.
Reče neko veoma duhovit i pronicljiv, a povodom diskusija u CG parlamentu poslednja dva dana - MI U SKUPŠTINI IMAMO SAMO OPOZICIJU, A SRBIJA SAMO VLAST. JEDINI NA SVIJETU. PA KAO DA NISMO BRAĆA.
Preporuke:
7
1
8 petak, 04 decembar 2020 12:43
Dragan R
@Porfirije Petrovič
2.
Još sramnije je optuživati lidere DF za podršku Đukanoviću i posebno u tom kontekstu komentarisati aferu "državni udar". Za takvo nešto je potrebno imati đon umesto obraza. Da podsetim ko je šta "dobio" ovom aferom. Đukanović je sačuvao vlast a Mandić i Knežević su dobili po 5 godina robije i ugrozili svoj život i budućnost svojih porodica. I dok su Mandić, Knežević i Medojević, godinama od strane Milovog režima tučeni, proganjani, zatvarani i osuđivani, gospodin Krivokapić je sve to vreme bio uvaženi profesor fakulteta i po sopstvenom priznanju čovek koji nikada nije glasao protiv Mila i DPS. Kakvi su da su pomenuti lideri DF, a meni se iskreno iz različitih i brojnih razloga ne dopadaju, nesporno je da su oni na svojim leđima izneli promene koje su se desile i da ne zaslužuju tretman koji sada imaju od strane onog koga su faktički stvorili.Na ćalost, ja lično u Krivokapićevoj vladi i programski i personalno ne vidim nikakav otklon od politike Đukanovića.
Preporuke:
6
6
9 petak, 04 decembar 2020 15:03
Vojkan M.
Ova poza Vučića na fotografiji s Đukanovićem je najblaže rečeno transrodna.
Preporuke:
5
0
10 subota, 05 decembar 2020 11:08
Porfirije Petrovič
@Dragan R
''I dok su Mandić, Knežević i Medojević, godinama od strane Milovog režima tučeni, proganjani, zatvarani..''
Pa život na visokoj nozi zahteva i odricanja, pogotovo ukoliko je neko mediokritet,kao ova trojka.Srbi u Crnoj Gori takođe su prebijani,proganjani,a zatvor im je sama činjenica da su u CG bili kao Jevreji u 3. Rajhu.Da Vas podsetim na onu scenu kad Mandić bezbrižno jede ''koljenicu'' u kafani, dok mu se narod guši u suzavcu i prebija ga Milova policija.
Ne znam za izjavu g. Krivokapića da nikad nije glasao protiv dps, niti znam šta ona dokazuje ukoliko je to i rekao. Znam da ga je Medojević u istoj rečenici optužio da je glasač dps i da im ga je nametnula crkva, što je,priznajete,golem nonsens. Inače Medojević i njegovi poslanici, najveći su antisrbi koji se zamisliti mogu. Podsećam Vas da je on presudno uticao da ''cg jezik'' uđe u ustav, a njegove lakrdije oko referenduma da i ne pominjem.Df će podeliti sudbinu dps-a na sledećim izborima, to je potpuno izvesno.
Preporuke:
2
2
11 ponedeljak, 07 decembar 2020 00:24
Miroslav Đukić
Sve ovo je bio još jedan igrokaz uigranog para Vučić-Đukanović. Vučić nije uspeo da onemogući dolazak na vlast vlade Zdravka Krivokapića, pa je, u dogovoru sa svojim poslovnim ortakom, uradio sve da usloži i dodatno iskomplikuje situaciju dolazećoj vladi. To je primer taktike "spaljene zemlje", primenjene i u međunarodnim odnosima.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner