Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zbog smrti Afroamerikanca tokom hapšenja u Mineapolisu, masovni protesti u više gradova širom SAD; Policija upotrebila suzavac; Demolirano stotine prodavnica i lokala

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 29 maj 2020 12:01
Der Zwiebel
I posle se javlja nekakav Spiridon sa pričama pa gde su ti protesti u SAD, nema ih, sve je stabilno?!?!?!?!?!
Preporuke:
39
1
2 petak, 29 maj 2020 12:45
raja
Dabogda se ta država raspala onako kako su oni razorili mnoge druge. Prvo su rasparčali SFRJ gde su nagovorili bečke konjušare, ustaše, mudžahedine da imaju od njih dozvolu za to da bi za taj zločin optužili Srbiju koja je jedina bila da se država sačuva. Ali nisu tu stali pa su podstrekivali i naoružali šiptare na oružanu pobunu da bi okupirali i otkinuli deo Srbije. Zato im i želim da im se dogodi ono što napisah na početku.
Preporuke:
77
3
3 petak, 29 maj 2020 13:23
DIE UNTERLEGUNG
@Zwiebel

A Spiridon se javlja kao i ti pod tuđim nikom. i jedan i drugi se služite ogavnim načinom da bi ono što plasirate pripisali nekom drugom. to je nečasno i nepošteno bar u ovom slučaju.
Preporuke:
5
11
4 petak, 29 maj 2020 13:29
Franc Fanon
Ljudi se dižu.
Preporuke:
26
5
5 petak, 29 maj 2020 13:31
Paulo Freire
Podržimo obespravljene.
Preporuke:
30
3
6 petak, 29 maj 2020 13:52
Božo
Svako crnačko divljanje može pomoći neopredeljenim belcima da se priklone Trampu. Isto tako je interesantno da mediji izbegavaju bilo kakvu osudu rulje koja razbija i pljačka tuđu imovinu (???), što je nezamislivo u bilo kom drugom slučaju.
Preporuke:
18
22
7 petak, 29 maj 2020 14:43
Božo
Svako crnačko divljanje može pomoći neopredeljenim belcima da se priklone Trampu. Isto tako je interesantno da mediji izbegavaju bilo kakvu osudu rulje koja razbija i pljačka tuđu imovinu (???), što je nezamislivo u bilo kom drugom slučaju.
Preporuke:
10
21
8 petak, 29 maj 2020 15:24
Lester
Problem(između ostalog
) je što Amerikanci imaju izrazito nesposobnu i neprofesionalnu policiju i što toga nisu ni svesni, već naprotiv, joj se ulizuju(kao politički uticajnom bloku) i kuju je u i zvezde. Stepen obuke, psihološke pripreme i selekcije kandidata je užasno nizak i ovakve svinjarije joj se redovno dešavaju. U Evropi (i exYu) prosečan policajac/inspektor neće se libiti da lično savlada i uhapsi osumnjičenog uz minimalnu moguću primenu sile. Potezanje oružja je retkost, upotreba još veća.
Američki panduri se boje tog "bliskog kontakta" i neretko(daleko češće nego što je treba) ili puca ili maltretira savladanog osumnjičenog.
Preporuke:
22
5
9 petak, 29 maj 2020 20:42
penzioner Cviko,
Profil prosečnog policajca u USA jest siledžija sa velikom dozom straha zadojen ne obukom već procedurama kroz koje policiajac mora da prođe tokom četveromesečne obuke. Osnovno je ona kaubojska, bolje je da ti ubiješ njega nego on tebe, čak i kad on vaistinu deluje bezazleno. Davljenje kolenom sa verovatno nečim postavljeno ispod grla je vaistinu zločin. Osim davljenja tu je i pritisak na dve krvne žile koje vode krv u mozak. Ako je to prekinuto smrt je mogla da nastupi i zbog toga. Naravno dolazi u obzir i kombinovano.
Preporuke:
9
1
10 subota, 30 maj 2020 05:20
Johnny
@penzioner Cviko,
Neću u raspravu jesu li ili nisu siledžije, ali minimum školskog obrazovanja je diploma neke Više škole ( recimo Viša Pedagoška škola u Srbiji ) a onda još 13 - 19 nedelja .. negde i šest meseci Policiske Akademije -obuka .Nesrećni čovek je ubijen .. neka Patolozi i Sudska medicina daju uzrok smrti, a verujte oni će dati !! Devet minuta je ovaj policajca- izbačen iz službe i već uhapšen ( dakle u Ćorci je i podigntuta optužnica za ubistvo protivu njega ) je kolenom pritiskao žrtvu.Šta je žrtva ( navodno radila protivzakonito) promet falsifikovnog novca .
Kako god okrenete tragedija !!
Preporuke:
0
0
11 subota, 30 maj 2020 06:12
BojanM
Ameri mogu da vode rat na dugme.Pogledajte na slikama tu debelu miliciju koja jedva dise.Prosto smesno.Koga ce oni da pojure ...
Preporuke:
0
1
12 subota, 30 maj 2020 06:26
Reddy
@Der Zwiebel

Ti si ogavni podmetač koji koristi tuđi nik kako bi provocirao paranoika Spiridona kako bi se ovaj eventualno ostvrio na Reddy-ja. Pubertetski providno.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner