Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

U društvu najboljih ili Čudesna sudbina Tonija Blera

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 22 decembar 2009 14:15
Vladimir Čeleketić - Zambija
Bilo je krajnje vreme da neko od ozbiljnih analitičara ukaže na nešto što je očigledno već odavno, a što Srbi, zatvoreni u svom svetu briga i problema nikako ne vide. Nije samo Srbija! Svuda je tako. U svakoj evropskoj zemlji. Svaki evropski hrišćanski narod je ugrožen. Neki možda i više od Srba. I možda baš ti Britanci. Srbi mogu da izgube neku teritoriju ali još nisu došli dotle da ih bande zabrađenih prebijaju po Beogradu, da se po Šumadiji od hrišćanskih grobalja prave parkinzi za džamije i da vođe nacionalnih organizacija šetaju okolo sa gomilom telohranitelja i u zaštitnim prslucima zato što im "ekstremni" predstavnici "islamske zajednice" prete ubistvom. A upravo je politika Tonija Blera i njemu sličnih dovela do takvog stanja u Britaniji.
To je sudbina koja čeka i Srbiju i sve ostale evropske narode ako se ne trgnu iz letargije i ne suprotstave vladajućoj oligarhiji koja legitimno ne predstavlja nikoga, baš kako autor ovog teksta i objašnjava.
Stvari se uvek moraju posmatrati šire i u kontekstu da bi se mogle razumeti. Svaki evropski narod ima svog Blera. U stvari bar dvojicu, jednog na vlasti i jednog u opoziciji. Srbi ih imaju bar nekoliko. I zato svuda izbor i jeste takav, između Blera i Blera narod obično izglasa Blera. To se zove "demokratija". Videli smo na Voždovcu.
Preporuke:
0
0
2 utorak, 22 decembar 2009 14:32
thinking maize
Jel ono ratni zločini ne zastarevaju? A što ne bi neka srpska NVO (npr. "Obraz", "Dveri srpske" ili
"1389") podnela krivičnu prijavu nekom britanskom sudu?! Ono jest, da je Miloševićevo tužilaštvo, potpuno opravdano, podnelo krivične prijave protiv
"dužnosnika" zemalja koje su nas napale 1999 g., ali
neko iz postoktobarske administracije to povuče! Da li Koštunica, da li Đinđić, Svilanović, ali povuče! Naivnost, glupost ili nešto treće,svejedno!
Važno je da TAKAV ZLOČIN NE ZASTAREVA! Pa ako neće država Srbija, zašto ne bi neka NVO iz Srbije? Npr.
"Obraz", "Dveri srpske", "1389", možda i neko sa NSPM-a? A ni radikali (novi i stari) i socijalisti
ne bi trebali da su od raskida! Ako su tako usrdno
branili "tata" Slobu i vojvodu Voju, ne vidim razloga, da ovim ne pomognu MAJKU SVIH NAS, SRBIJU!
I KOGA TA MAJKA IMA, AKO NE NAS! I KO ĆE DA OPERE MAJČINU SRAMOTU, NEGO NjENA DECA! NEMA VEĆE SRAMOTE
ZA SRBIJU NEGO ŠTO SU UGAŠENI ŽIVOTI ONIH MUČENIKA
IZ PROLEĆA 1999 g.! NEOKAJANI GREH, VEČITI GREH!
TO BI TREBALO DA URADIMO ZBOG NAS, NE ZBOG Blera,
Klintona, Širaka, Solane, Veslija Klarka... ZBOG NAS! DA SE NE BI PONAVLjALO!
Preporuke:
0
0
3 utorak, 22 decembar 2009 15:30
Als
Toni Bler, koji je na pocetku karijere imao usi identicne s pricom Carlsom,otklonio je i\ taj i neke druge nedostatke:naucio je,na primer,da se lepo odeva;naucio je da drzi dobre govore u Donjem domu,naucio je da zaradi mnogo novaca,da se pokloni pred Busovim genijem...
Svojom amoralsnoscu kvalifikovao se za krug EU officers koji uzivaju ogromne beneficije:ogromne plate,apanaze,placene troskove odvojenog zivota,kabinet po izboru,putovanja...
Na godisnjem nivo kao Envoy for Near East,zaradi bar pola miliona EU.Zvanicno.
hiljade nizih sluzbenika,nepotreban su balast gradjanima EU.
Preporuke:
0
0
4 utorak, 22 decembar 2009 16:45
Nebojša Malić
Ovaj "transnacionalni progresivizam" čiji je Bler paragon je zaista pošast svetskih razmera koja će obeležiti 21. vek taman koliko i povampireni islamizam.

Samo, mislim da poređenje Blera sa Miloševićem nije fer prema Miloševiću...
Preporuke:
0
0
5 utorak, 22 decembar 2009 17:24
Jovan London
Upravo tako. Pitam svog brata koji živi u Beogradu, da li je za to da Srbija uđe u EU? Kaže: Naravno! A šta znaš o tome šta nas leka kada (ako ikad) uđemo tamo? Ne znam! To je slika i prilika prosečnog Srbina, postali smo kao telići, ćutimo i čekamo u redu za `klanicu`. Bitno je da svi veruju da će ponovo doći ono vreme, kao u SFRJ gde će novac sam da se sliva na naše tekuće račune a mi nećemo morati da radimo, kao `nekad`. Skupo plaćamo tu intelektualnu inerciju. Kad malo bolje razmislim, izgleda da nam je to zajednička crta od davnina(čast izuzecima)
Preporuke:
0
0
6 utorak, 22 decembar 2009 21:41
Sloboda n
Kada se Blerovo me spominjalo za kandidaturu za predsednika tzv. evropske ekonomske unije, ogromna vecina britanaca je bila protiv toga. Jedan poznati internet bloger je svoju privrzenost Blerovoj kandidaturi objasnio na ovaj nacin..."Kako stvari trenutno stoje, buduci da je Bler privatni gradjanin, niko osim uskog kruga njegovih placenika nema uvid u njegovo kretanje i tajne dilove koje on sklapa iza zatvorenih vrata..Kao predsednik cak i jedne ovakve organizacije kao sto je EEZ kome on bez sumnje i pripada, njegovo kretanje vise ne bi bila tajna. Na taj nacin, svako onaj ko zeli da praktikuje "citizen arest"(gradjansko hapsenje)ovog ratnog kriminalca i onaj ko zeli da ga gadja pokvarenim jajima, znace gde da ga saceka.."
Preporuke:
0
0
7 sreda, 23 decembar 2009 14:54
hiraeth
[ mene su birali tri puta“, reći će Toni Bler. Jesu. Birali su i Miloševića. Birali su i Sadama. A gde su njih dvojica sada/quote]

Birali su i Tadica - 2 puta...
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner