Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dopuna Krivičnog zakonika kao čin zaštite ustavnog uređenja Republike Srpske

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 21 januar 2020 13:25
Pravno pitanje.
U svakom slučaju politički podržavam svaku vrstu, pa i krivično pravne zaštite Republike Srpske uz napomenu da je realna situacija takva da poslanik u Parlamentarnoj Skupštini BiH ima krivični imunitet u pogledu glasanja i za glasanje nbe može biti pozvan na krivičnu odgovornost, kaso i u Republici Srbiji. Takođe zakon ukoliko ga Republika Srpska donese će biti "oboren" na Ustavnom sudu BiH kao neustavan jer niži organi vlasti ne mogu i ne smeju "naređivati višim organima vlasti", i to se reguliše političkim dlegiranjem i kroz politički sistem biranja Srba u organe vlasti BiH.
Preporuke:
2
4
2 utorak, 21 januar 2020 18:48
osuditi na najstrožiju kaznu
Svakog ko predstavlja Srpsku u Parlamentu konfederacije - unije BiH a potpiše ili glasa za urušavanje i prenošenje nadležnosti Srpske na fantomsku BiH osuditi na najstrožiju kaznu koja ne sme biti manja od doživotne robije.
Preporuke:
10
0
3 sreda, 22 januar 2020 09:29
Pele
Gledam nesto ovu kartu, ko hoce moze sve da procita sa nje, i kako nam je bilo i kako ce nam biti. Pa jel moguce da nismo mogli da imamo barem jedno parce na moru pored tolike sile koju smo imali. More je sloboda i sa izlazom na more mogli smo lakse da se branimo, pomoc od drugih itd. Mora se priznati da su nas ovi sa Zapada jos tada dobro preveslali i sa ove karte vec sada moze da procita ko zeli sta ce biti sa nama.
Preporuke:
4
0
4 četvrtak, 23 januar 2020 06:42
Majstor Bob
@Pele
Što se tiče mora, pitajte drugove komunce gde je, na ovom mesti ih bar ima koliko hoćete.
Preporuke:
1
0

Anketa

Koliko će, po Vašem mišljenju, ljudi u Srbiji primiti vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner