Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zdravstveno stanje Aleksandra Vučića stabilno, pušten je kući posle lečenja na VMA

Komentari (37) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 18 novembar 2019 08:58
tacno po
programu koji je bio zacrtan!
Preporuke:
65
1
2 ponedeljak, 18 novembar 2019 09:26
Ah
Aleksandru Vučiću svi treba da požele ozdravljenje kao i uvek kada je u pitanju bilo čija bolest, i ukažu mu na činjenicu da je svaki bolesnik najčešće sam doprineo svojoj bolesti preteranim uživljavanjem u stvari koje najčešće nisu i ne bi trebalo da budu njegova briga. Nema nezamenjivih i oni koji ga guraju da nastavi po starom mu suštinski ne žele dobro. Najbolje bi bilo zato da podnese ostavku radi i svog zdravlja i dobra svih.
Preporuke:
71
6
3 ponedeljak, 18 novembar 2019 09:35
Pera
Večeras na terapiju kod Marića
Preporuke:
74
4
4 ponedeljak, 18 novembar 2019 09:49
Pera
Doktor Marić je još u subotu znao kada mu dolazi pacijent što je i najavljivao ....
Preporuke:
72
5
5 ponedeljak, 18 novembar 2019 09:56
Stalno razmišlja koga je šta slagao...
... a koga nije.

Veliko psihičko opterećenje odražava se i na zdravstveno stanje.

Probajte - pa ćete videti.
Preporuke:
59
3
6 ponedeljak, 18 novembar 2019 10:12
penzioner Cviko,
Normalno je da njegovo pravo zdravstveno stanje ne znamo. Čak ni ne treba da znamo. Ali zato su tu režimski mediji koji od kardiovaskularnih bolesti prave famu u kojoj ON pobeđuje. Čemu to? Ako išta glupo postoji, to je propaganda. Svako ko se time bavi je idiot. Zamislite rečenicu "predsednik na aparatima". I ja sam zbog ovih problema proveo 5 dana u jednom kliničkom centru. Nisam video da je iko ležao na aparatima. "Minute su ga delile od smrti". A šta ako su u pitanju bile sekunde? I posle te drame On izlazi iz bolnice sa preporukama da se čuva. I opet pitam, šta je radio lični lekar kad se toliko zapustio zarad Srbije? Jednostavno, kod nas malo pametnijih ovakve priče ne piju vodu. To su budalaštine od priča. Otvorio sam sajt, tačno vreme, "time.is". Na naslovnoj strani tog sajta piše da je "ikju" kod Srba 89. Ovaj broj sa sledećim je granica (mentalne tuposti) između normalnih i nenormalnih ljudi. Zašto nam to neko servira. Zato jer nas tako po nečijoj direktivi moraju da naslikaju...
Preporuke:
56
6
7 ponedeljak, 18 novembar 2019 10:28
Štap
Psihičko opterećenje kod predsednika je veliko, osim brige oko izvoza oružja, sledi i nalaženje načina, kako zataškati aferu Krušik, Bg na vodi i ostalih čuda, ipak je pitanje Kosova rešio tako što je uveo carine na uvoz robe iz Srbije , a posle godinu dana je i stvorio sa "malim Šengenom" monstrum državu VA, to je problem manje.

Ukinuo je Tv Naša, pa mu se stanje poboljšalo, prosto je procvetao. Nema više emisija "400 stepeni","Crno-beli svet" gde njegov kadar nije gostovao, očekujemo još jednu stranačku televiziju.

Večeras dočekuje Marića u emisiji Ćirilica. Mora da se pripremi!
Preporuke:
55
2
8 ponedeljak, 18 novembar 2019 11:02
Miroslav
Stanje Predsednikovog zdravlja je jako loša reklama za proizvodjače paprika!
Gospodine Vučiću, predjite Vi na prasetinu, čvarke i crevca sa žara, pa da nam poživite 100 godina.
Preporuke:
30
1
9 ponedeljak, 18 novembar 2019 11:17
ANALITIČAR
Psihopata i veleizdajnik je dva dana glumio da mu je loše jer je isplivalo na desetine afera u zadnje vreme gde se dokazalo da je SNS izdajnička banda prodavala oružje Al kaidi u Jemenu, Libiji i Siriji kao i ukro-nacistima u Ukrajini. Da bi zataškali uništavanje državne vojne fabrike Krušik a uz ostvarivanje profita oca od kriminalca Sline Stefanovića sada glumi da je bolestan. On jeste inače potpuno bolestan, psihofizički ali ovo foliranje za vikend je farsa. Lice mu je podbulo od lijekova kojih pije šaku punu svaki dan. Boji se jer je pokrao čitavu naciju, izdao Kosmet, uništio institucije Srba i Srbije na Kosmetu. Položaj Srba nije nikada biio gori baš otkad on vlada uz Srbiju koja ima pola miliona ljudi manje nego 2012 kada je izdajnička mafijaška sekta došla na vlast. Danas ide kod đubreta Marića da sluđuje i onako siromašni , poniženi sluđeni narod Srbije i idiote od svojih birača.
Preporuke:
58
1
10 ponedeljak, 18 novembar 2019 11:20
Nele
Neće proći još mnogo vremena dok nam neki novi pravi UZBUNjIVAČ ne saopšti pravu istinu o ovom slučaju.
Za sada se javljaju samo Vučićevi IZBULjIVAČI ...
Preporuke:
52
1
11 ponedeljak, 18 novembar 2019 11:21
Oliver Kromvel
Promašio je ustanovu on je treba da svrati do Dr Laza Lazarević da mu daju nešto za napade panike i depresiju za početak mada ja mislim da on ima i početne stadijume paranoidne šizofrenije i to uopšte nije smešno,na čelu države nam je duševno obolela osoba.
Preporuke:
65
1
12 ponedeljak, 18 novembar 2019 11:30
A sada, u pamet se Vučiću
Sada kada je se vratio, kako kažu, iz samrti neka razmisli i suoči se sa činjenicom koja se videla za vikend da je većinskoj Srbiji odbojan, odvratan zbog svih svojih laži, prevara, uvreda, izdaja, pljačke, lopovluka, ponižavanja... i da je okružen podmuklim stvorovima kao što je i on. I šta može da uradi? Ima dovoljno vremena da organizuje poštene, uređene, slobodne , Srbima dostojanstvene izbore. Da ode i da ga pamtimo barem po nečemu dobrom.
Preporuke:
46
1
13 ponedeljak, 18 novembar 2019 12:07
Forever Jang
Dobro je. Uplaših se da ne izbegne suđenje.
Preporuke:
52
1
14 ponedeljak, 18 novembar 2019 12:30
Deda Mile ima farmu
Ono strašno nije visina, nego pad!
Preporuke:
41
1
15 ponedeljak, 18 novembar 2019 12:40
S. Stanišić
On je poremećenog uma i za to nema leka.
Preporuke:
42
1
16 ponedeljak, 18 novembar 2019 12:46
budjavi
Lekari na VMA cine cuda.
Kardiolozi lece sve bolesti.
Ovaj ce danas da igra kosarku, da pokaze da je zdrav...
Preporuke:
38
1
17 ponedeljak, 18 novembar 2019 13:29
ANALITIČAR
BOŠKO OBRADOVIĆ : Nebojša sinoć u MUP-u hteo da podnese ostavku; Vučić što pre da ozdravi

16.11.2019.

Ministar policije Nebojša Stefanović je u petak uveče bio spreman da podnese ostavku, tvrdi lider Dveri Boško Obradović.

Čujem da je drama do kasno u noć bila i u sedištu MUP-a: Nebojša iz Beograda hoće da podnese ostavku, a Goran Papić, zamenik načelnik SBPOK, doneo da preda pištolj i značku i napusti MUP. Razmišljate u dobrom pravcu, ali to nije dovoljno. Moraćete i krivično da odgovarate za sve – otkrio je Obradović na „Tviteru“.

On je Aleksandru Vučiću poželeo da što pre ozdravi kako bi mogao krivično da odgovara.

Ako Vučić zaista ima srčane probleme, mada je u pitanju osoba koja ne ume da izgovori istinu, želim svako dobro i brzo ozdravljenje da može da podnese ostavku, mirno preda vlast i bude sposoban da krivično odgovara na sudu. Ako opet lažu da skrenu pažnju onda je neka druga bolest – poručio je Obradović.

o.p.a. b.a.t.o.

Ljulja se SNS Titanik
Preporuke:
50
1
18 ponedeljak, 18 novembar 2019 13:45
Pitam se
Da li je ista lekarska ekipa na VMA svojevremeno zbrinula i radnika obezbeđenja iz Savamale?
Preporuke:
48
1
19 ponedeljak, 18 novembar 2019 14:42
Deda Mile ima farmu
@ ANALITIČAR
Brate Ognjene, uvek me jako obraduješ vestima. Ovih dana sam bio na slavi na par mesta i mogu ti reći da je narod, bar značajna većina, uveliko ogorčen i da smatra da AV folira i da ovo radi zbog onog sa oružjem!
Što reče jedan gost, citiram: "Koj bre više nešto da mu veruje?! Čas jedno, čas drugo! Neki mož da bude da su sisali veslo, al nisu pojeli čamac!"
Preporuke:
43
3
20 ponedeljak, 18 novembar 2019 15:58
ANALITIČAR
Deda Mile ima Farmu

Pozdrav brate. Ne znam samo brate kako izvesti da se smeni SNS, ko da ih zameni kada Opozicija nije baš jaka. Ali ogroman dio naroda nije za Vučka ali ne izlazi na Izbore. Ako Bog da najbolje je ići na ekspertsku Vladu ili na Prelaznu Vladu nacionalnog spasa. Srbija ima ogroman potencijal. Izvanredan geostrateški položaj. Zeolitom očistiti čitavu Srbiju i Srpsku i CG od uranijuma. Zatim Fond za natalitet, suspenzija pregovora sa šiptarima. Prekid neoliberalnog pristupa ekonomiji. Da Narodna Banka ogromne pare koje drži upumpa u srpsku privredu. Izvršiti Devalvaciju Dinara koji je nerealno jak i samim tim destimuliše izvoz a povećava uvoz. Srbija za pet godina može biti veoma ozbiljna država. Ovo što SNS radi ne valja. Primitivizam Informera, Vučka, Marića, Sarape, Mitrovića i PINKa sluđuje narod. Zlo su tabloidi. Reklamiraju kriminalce i starlete (prostitutke). Trenutno ne valja.
Preporuke:
35
3
21 ponedeljak, 18 novembar 2019 18:33
Heporobljeni Srbin
Ko je ovde lud? Ludi klovn, ili svi mi, koji ga gledamo šta radi?
Preporuke:
32
1
22 ponedeljak, 18 novembar 2019 18:56
bog dano vic
jel mu VEVIKI VADIKAV nosio narandže...i nove instrukcije
Preporuke:
25
2
23 ponedeljak, 18 novembar 2019 19:25
bog dano vic
a lepo ga je pitao Zoran Živković - kako ste predsedniče...i nije otišao lepo da se leči
Preporuke:
23
3
24 ponedeljak, 18 novembar 2019 19:57
Vučić = antidržavnička, antinarodna i protivprirodna štetočina za suverenitet, jednakost i život uspravne Srbije, psihopatski, defetistički i mortalitetni ''pobednik'', privatni izvršitelj MMF eksploatatora, stranih korporacija i banaka
Vučić = narcistička luda zapadnog okupatora i (auto)kolonijalnog kapitalizma, infantilni, sebični i podli neoliberalni fundamentalista, privatizacija, rasprodaja i pljačka prirodnih i narodnih bogatstava, EUtanazija nade, odlazak i izumiranje naroda, degradacija majke Prirode
Vučić = gradnja stadiona za zaluđivanje rijalitizovanog naroda umesto masovne izgradnje stanova i kuća za siromašne, državnih fakulteta i fabrika, porodilišta i obdaništa, škola i studentskih domova
Vučić = briselska ''sporazumna'' veleizdaja, prećutna dozvola za UČK vojsku i koalicioni saradnik separatističkih terorista, izokretanje zadatka vojske i policije, saglasnost za iseljavanje i prepuštenost Srba na Kosmetu zločincima

Narodno odustajanje od bespomoćnosti, apatije i tanatosa, (s)kidanje okova, kriminalnih kompradora, kolonijalnih uzurpatora i separatista = emancipatorska nada i moguće oslobođenje, duhovno-materijalna nahranjenost i uzlet slobodne, celovite, samoupravne, ekološke i natalitetne Srbije
Preporuke:
18
2
25 ponedeljak, 18 novembar 2019 20:27
itd ili...
cela ta furtutma da nije tužna, bila bi smešna. Imam veliku empatiju za ljude koji ostaju bez krova nad glavom, posla i elementarne egzistencije i žal što nisu zaslužili ovako nesposobnu ekipu na vlasti, to uporno smenjivanje Kurte i Murte sa istim fatalnim ishodom po veliki broj stanovnika.
Preporuke:
20
0
26 ponedeljak, 18 novembar 2019 20:54
supermen stabilan
Tako je to kad se radi 24 sata na dan.
Preporuke:
12
1
27 ponedeljak, 18 novembar 2019 21:00
čisto onako
Amfilohije reče da je AV oboleo od vlastoljblja.
Preporuke:
30
0
28 ponedeljak, 18 novembar 2019 21:00
Dragan
Još puno predstava ćemo da gledamo. Raznorazne tematike i scenarija.

Samo o standardu života, kupovnoj moći, zdravoj ekonomiji, Zakonu o poreklu imovine, lustraciji, pljački budžeta i resursa nećemo nikad.
Preporuke:
24
1
29 ponedeljak, 18 novembar 2019 22:46
Kum Milovan
U subotu zivotno ugrozen i na aparatima, u ponedeljak na poslu i u TV emisiji. U dva dana od samrtnog ropca do normalnog stanja. To je do sada poslo za rukom samo jednome cija je smrt u petak, a vaskrsenje u nedelju opisano u bibliji.
Preporuke:
14
0
30 ponedeljak, 18 novembar 2019 23:14
Vučićeva bolest
Iz današnjih vesti pojavljuje se još jedan momenat Vučićeve iznenadne bolesti. Iako Novosti javljaju da je iz bolnice otisao odmah na posao i da je zdravstveno stanje sada u redu. Dotle Blic javlja da su mu doktori savetovali, da mora brinuti o zdarvlju i da mesec dana ne smije putovati avionom. S obzirom da je ranije bilo najavljeno da 4. decembra treba da se sastane sa Putinom u sočiju, postavlja se pitanje kako će se ova dijagnoza bolesti i zabrana putovanja odnositi na taj planirani sastanak i veoma važne razgovore s Putinom. A možda je dijagnoza bolesti stigla iz američke ambasade. Pratićemo daljnji tok bolesti...
Preporuke:
13
1
31 ponedeljak, 18 novembar 2019 23:43
Vučićeva bolest 2
A moguća je i druga verzija razvoja događaja. Možda je Putin otkazao sastanak sa Vučićem 4. decembra u Sočiju jer je shvatio da nemo o čemu da razgovara sa njim, pa se ovaj tek tada razbolio da ge neko ne bi upitao zašto ne ide u Soči.
Preporuke:
10
2
32 utorak, 19 novembar 2019 00:25
Nista ne razumem
Njegovo bolovanje je odlicna prilika za najuspesnije pregovore Srbije sa zapadom u istoriji. Ako bi mogli da mu placamo bolovanje i duplu platu, samo da ne dolazi na posao, to bi bilo ozdravljenje za Srbiju.
Preporuke:
4
0
33 utorak, 19 novembar 2019 03:03
Heporobljeni Srbin 2
Pa ovo nema nigde: da se jedan teeeeeški idiot smeje celoj naciji u lice!
Preporuke:
6
0
34 utorak, 19 novembar 2019 08:13
Gnoj
U Srbiji treba sprovesti deratizaciju
Preporuke:
5
0
35 utorak, 19 novembar 2019 08:40
Konobar
Bitanga...drži medijsku pažnju.
Bitanga...diže maglu da se ne vidi Krušik, Kosovo i Metohija, da se ne vidi svakodnevno kršenje Ustava Srbije...

Bitanga...manipulator. Političar - prevrtljivac.Udružen sa blerovim bitangama skida narodu kožu.Dinkić mu je desna ruka za Beograd na vodi...Ko ne vidi - progleda kasno!
Preporuke:
8
0
36 utorak, 19 novembar 2019 09:13
Dragan
Jednostavno MORAM još jednom da se javim na ovu vest!

Usvojen je Zakon o referendumu po kojem ne mora većina da izađe na referendum. Dovoljna je većina izašlih.

Znači, imamo glasačko mesto sa 1.000 glasača...izađe ih 5, od toga 3 glasaju ZA i prošao referendum. I proglase referendum uspešnim sa 60% ZA.

Demokratija, sistem...bruka!!!

A predstave tipa ove “bolesti” gledaćemo i dalje da se skrene pažnja.
Da vidimo sad opoziciju kako će da reaguje!
Preporuke:
4
0
37 sreda, 20 novembar 2019 05:31
Milos
Moralna spodoba
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner