Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Godišnjica masakra u Goraždevcu: Ni nakon 16 godina kazna nije stigla zločince koji su ispalili 78 rafala na grupu srpske dece

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 13 avgust 2019 07:47
Zločin traži kaznu
Pamtiti svako zlo koje su Šiptari naneli Srbima i temeljno ih kazniti posle oslobođenja Kosova, Metohije i Skadra. Svaki Šiptar koji je činio zlo Srbima mora znati u svakom trenutku da je njegovo delo zabeleženo i da neće pobeći od pravde. Takoće i šiptarska država Albanija mora biti svesna da će biti kažnjena zbog divljačkog terora nad Srbima u Skadarskoj dolini, zbog obuke, podrške i ubacivanja terorista u Srbiju, nepoštovanja i nasilnog ugrožavanja suvereniteta i celovitosti Srbije, teških zločina poput "Žute kuće" kao i otvorenu agresiju na Srbiju svojim oružanim snagama 1999. godine.
Preporuke:
33
0
2 utorak, 13 avgust 2019 10:47
Pa dobri ljudi
Sutra se navršava 16 godina od zločina u Goraždevcu, kada su do danas nepoznate osobe iz kalašnjikova pucale na grupu srpske dece koja su se kupala na Bistrici.

Doktor Slina josh traga za fantomisanim razbojnicima koji ubishe chuvara i porazbijashe SavaMalu, to zahteva vremenske prostore, bre.
Molim vas pokazhite razumevanje, trenirali su vas na strpljenja i razumevanja od 1945.
Preporuke:
4
12
3 utorak, 13 avgust 2019 13:26
Kosmet je Srbija. Kazna za ubijanje i ranjavanje dece je smrt ubicama dece!
Kada se srpski građani većinski ohrabre, osveste i, konačno, odluče se za slobodu i pravdu, dostojanstvo i suverenitet, oslobođenje od ''milosrdnog'' zapadnog okupatora, separatističkih terorista i njihovih kompradorskih koalicionih partnera na vlasti biće nadohvat čvrste ruke, a velikoalbanski i šovinistički krvoloci i zločinci biće pravedno i strogo kažnjeni za svako ubijeno i ranjeno dete, kao i za druge nevino ubijene.
Preporuke:
21
0
4 utorak, 13 avgust 2019 13:59
Turas
Gde je pojedina stoka iz NVO koja traži kažnjavanje srbskih zločina na šiptarima . Nikada na srbskim medijima nisam čuo da se ovaj i ostali zločini pominju
Valjda u želji ove vlasti da se "u cilju miroljubive koegzistencije" slegne krv , suze i sekiracija , zarad mira među ljudima . Uprkos što među njima vrvi od zločinaca i NVO bednika . Povrh svega neki popovi proklamuju opraštanje . Koliko mi je poznato banke ne opraštaju a ni policija ako si krenuo u krađu . Zato Srbine ćuti i trpi ! Dokle !?
Preporuke:
23
1
5 utorak, 13 avgust 2019 14:01
Miki
Zločin su izvršili šiptari po naređenju Vašingtona, Brisela i Londona. Fašistički zapad ne želi Srbe na KiM. Normalan čovek ne može počiniti ovakav zločin. Šta reći o NATO bombardovanju a ne zaplakati, kao u filmu sve najače države sveta bombarduju jedan napaćen narod i jednu malu državu u središtu Evrope koja je sve to odobrila i dozvolila.
Večna slava poginulim srbima.
Preporuke:
21
1
6 utorak, 13 avgust 2019 15:18
@Miki
Ostavi se Seselja, i on ćuti o ovakvim zločinima po principu mu Svemogućeg - "....ne znamo ko ih je ubio, ali znamo ko nije!". Sramni Seselj i njegov mu najmiliji učenik!
Miko, pobogu, osvesti se već jednom!
Preporuke:
11
18
7 utorak, 13 avgust 2019 16:44
tako to biva
kada degenieisani Brozvi nacisti izaberu za "spasioca" Brozovog fašistu Miloševića koji od "niko ne sme da vas bije" preda SRbe na KiM u ruke šiptarskim teroristima kapitulira i povuče vojsku policiju fašističku "srpsku listu"

Poremećeni potuljeni debil i fašista Milošević je prihvatio "garanicju" zločinačkog nato da će biti "mirovne snage"

a šitpari bobiše vriše Srba za vreme Miloševića i posle njegove izdaje i kapitulacije nego pre Miloševića "sšpaioca" koga slavei jedino profiterska fukara iz "srpske liste" koja j nja KiM pljčakala budžet i naoružavala šiptare


Ovo je direktna posledica REzolucije 1244 koju degenerici slave kao pobedu.

Samo totalni kreten očekuje "garanicej" od zločinačkog agresora NATO
Preporuke:
0
7
8 utorak, 13 avgust 2019 21:54
Turas
@ utorak, 13 avgust 2019 15:18 @Miki
Što sad Šešelj ? Već je dosadno tvoje upiranje prsta u pogrešnom pravcu .
Preporuke:
4
1

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner