Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ana Brnabić: Srbija ne spori da je u Srebrenici počinjen zločin i ne pribegava revizionizmu

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 12 jul 2019 19:18
Miki
Ibran Mustafić: Sami smo ubili svojih 1.000 muslimana u Srebrenici.Između 500 i 1.000 Bošnjaka iz Srebrenice najmanje je ubijeno od sunarodnika tokom proboja ka Tuzli u julu 1995. godine, zato što su postojali spiskovi onih koji „ni po koju cenu ne smeju živi da se dokopaju slobode“,. Najmanje 10 puta sam to čuo i od nekadašnjeg načelnika policije Hakije Meholjića. Međutim, ne bi me iznenadilo da slaže da to nije rekao“, naveo je za „Vesti“ Mustafić. Prema njegovim riječima, spisak je pravila srebrenička mafija, usko vojno i političko rukovodstvo u Srebrenici, koje je od 1993. godine bilo „gospodar života i smrti“. „Da sam mogao da sudim Naseeru Oriću u Hagu, ja bih mu za zločine nad Srbima presudio najmanje 20 godina zatvora. Ali, za zločine nad sunarodnicima presudio bih mu najmanje 200.000 godina. On je najodgovorniji što je Srebrenica postala najveća mrlja u istoriji čovječanstva. On je i 1993. godine, kada je ova enklava umalo osvojena, pobjegao iz Srebrenice.
Preporuke:
22
2
2 petak, 12 jul 2019 19:19
Miki
2 . Pobjegao je i 1995. godine“, rekao je Mustafić. „Srebrenica je apsolutno dogovorni genocid između međunarodne zajednice i Alije Izetbegovića, odnosno između Izetbegovića i tadašnjeg predsjednika SAD Bila Klintona. Zato je za mene mnogo veći zločin od onog počinjenog jula 1995. godine bio trenutak kada je u Memorijalni centar zakoračio Bil Klinton. To je bio trenutak kada se zločinac vratio na mjesto zločina“, rekao je Mustafić. On je istakao i da postoje velike manipulacije imenima žrtava u Srebrenici. „Znam da je na tom spisku otac koji je izgubiio sina, s tim što sina uopšte nema među ubiijenim ili nestalima. Slično je i sa čovjekom koji je umro u Holandiji, a vodi se u grupi nestalih. Mnogi su se na to odlučivali zato što nisu imali sredstava za život ili uopšte nisu imali radni staž. Pa, otkuda onda toliko boraca invalida“, zapitao je Mustafić. On smatra da se veoma teško može utvrditi tačan broj ubijenih i nestalih u Srebrenici.
Preporuke:
19
1
3 petak, 12 jul 2019 19:50
Katarina
Gospodjo Brnabic,dosta vise brige o tudjim zrtvama,nikad do sad niste temeljo istrazili i obelodanili,i odrzali pomen Srpskim zrtvama ni u Hrvatskoj,ni u Bosni i Hercegovini,ni na Kosovu i Metohiji,ni zrtvama zlocinackog nato bombardovanja,a stalno se nekom pravdate i pominjete tudje zrtve,verujte da to vase licemerstvo je odvratno,ogavni ste postali,tako ljigavi i licemerni!
Dogodine u Prizrenu!
Preporuke:
20
3
4 petak, 12 jul 2019 19:55
Hvala Bogu
Da je sve dokumentovano u Hagu, da je do srpskih sudova Milan Lukic npr. mozda bi bio poslan sudiji za prekrsaje
Preporuke:
7
3
5 petak, 12 jul 2019 20:30
sofi
Nisam čuo da se Predsednik srpske Vlade oglasio povodom obeležavanja zločina muslimana nad srpskim civilima u Podrinju. I dosta više o Srebrnici. Pokažimo poštovanje prema našim, srpskim, žrtvama.
Preporuke:
12
5
6 petak, 12 jul 2019 21:05
Mirko
U rezoluciji koju je skupstina Srbije usvojila 2010., kaze se " Narodna skupština Republike Srbije osuđuje zločin nad bošnjačkim stanovništvom Srebrenice u julu 1995. godine, na način utvrđen presudom Međunarodnog suda pravde", Medjunarodni sud pravde je utvrdio da je u Srebrenici pocinjen genocid. Ana Brnabic po obicaju me zna sta prica, ta rezoluciji je upravo obavezuje dakaze da je genocid, zapravo obavezuju je presude Medjunarodni sudova cije odluke su obavezujuce za Srbiju, a rezolucija je jos dodatno obavezuje.
Preporuke:
5
3
7 petak, 12 jul 2019 22:22
100
Ma znate meni Aco još nije rekao da tako kažem. Čim on promeni ploču i ja ću .
Preporuke:
4
1
8 petak, 12 jul 2019 23:04
Ah
Srebrnica je sramni zločin ali zločin koji se zloupotrebljava za sataniaciju celog srpskog naroda.
Zato treba ukinuti i rezoluciju skupštine koja se poziva na lažni sud u Hagu a u stvari antisrpsku inkviziciju.
Dugoročni plan je uvaliti genocidnu štafetu Srbima da bi se oslobodili pravi počinioci genocida i na Balkanu i u svetu. Zahvaljujući postojanju autošovinističke beogradske klijentele ovaj plan i nije tako daleko od realizacije.
Preporuke:
5
2
9 subota, 13 jul 2019 14:42
marlon
setite se 5 beogradske koja nije skolovala tako jadne demagoge
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner