Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Na Kosovu je srpska reč poslednja

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 18 oktobar 2009 22:05
TOPOLj
Dobro nam došli gospodine predsjedniče!!
Preporuke:
0
0
2 nedelja, 18 oktobar 2009 22:14
Rikard Baric
Multipolarnost zapravo terminira «zlatno doba hladno-ratovske» bipolarnosti kao zavjetrine političke mentalne energije svijeta u kojem je bilo «sve jasno». Vremena koja dolaze znatno su složenija, jer mutipolarnost zahtjeva dinamičku ravnotežu više sistema od kojih niti jedan nije ispitan.
Ono što Rusija i Srbija trebaju ostvariti je smirena pouzdanost dugoročnih veza i pronalaženje individualnih nosilaca budućih konkretnih zaduženja koji imaju duboku podršku srpske javnosti.
Preporuke:
0
0
3 ponedeljak, 19 oktobar 2009 01:01
Sima
Kad god vidim ovakav tekst počnem u sebi nabrajam sve mane Rusa i Rusije, izmišljene ili istinite svejedno, da ne bih upao u besmisleni, bezrezervni i destruktivni kult slepog obožavanja Rusije kakav naši Eunijati i NATO liberali gaje prema "Zapadnoj civilizaciji". Suočen sa našom realnošću i jalovošću ideja onih koji u ovoj zemlji vedre i oblače, nerado priznajem da mi je sve teže i teže da održim tu distancu. Odrastao sam na rokenrolu, koka-koli, Šekspiru, Sartru, filmovima DŽona Vejna, Kasavetesa, Spilberga, Lukasa, Pazolinija, Fazbindera, Vendersa, a sada sa svakim danom u tom Zapadu sve više vidim samo Orvela.

No, na stranu sve to, ali zamislite da neki naš sadašnji "državnik" o periodu socijalizma ili, ne daj bože, Miloševićeve vladavine govori kao što Medvedev govori o Jeljcinovoj eri. Nezamislivo, zar ne? Jednog dana, kad budemo u stanju da tako nešto zamislimo, možda će se i pojaviti ono čuveno svetlo na kraju tunela. Možda taj dan i doživimo...
Preporuke:
0
0
4 ponedeljak, 19 oktobar 2009 08:45
Ljubiša Spasojević
Povodom neviđenih mera obezbeđenja pitao bih od koga vlast u Srbiji čuva Medvedeva? Rekao bih da je Bajdena čuvala od nas, a nas čuva od Medvedeva.
Preporuke:
0
0
5 ponedeljak, 19 oktobar 2009 11:27
Robert Lee
Povodom neviđenih mera obezbeđenja pitao bih od koga vlast u Srbiji čuva Medvedeva? Rekao bih da je Bajdena čuvala od nas, a nas čuva od Medvedeva.
Potpisujem!
Preporuke:
0
0
6 ponedeljak, 19 oktobar 2009 15:34
Mara
Dobro nam došli gospodine Medvedev.
Preporuke:
0
0
7 ponedeljak, 19 oktobar 2009 17:08
Novakovic Srdjan
Nas je cuvala od Bajdena,a sada nas ponovo stiti od Medvedeva(da nas ne zarazi rusofilijom).
Preporuke:
0
0
8 ponedeljak, 19 oktobar 2009 19:19
genijalac!
Ovo mi lici kao moja poslednja rec kod kuce -"tako je zeno"!
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner