Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Emanuel Makron: Ovi izbori za Evropski parlament su najvažniji nakon 1979. godine, postoji opasnost da se EU raspadne

Komentari (3) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 21 maj 2019 19:34
Trif
Svaka je višenacionalna državna tvorevina propala kojoj su se Hrvati pridružili pa je isto i sa EU. Otkad je Hrvatska članica sve ide prema raspadu pa to govore i macron i Merkel. Nezamislivo prije deset godina
Preporuke:
2
1
2 utorak, 21 maj 2019 22:49
!!!
Daće Bog, daće Bog.

Jedino je problem što će Srbi i tada hteti u EU.
Preporuke:
1
1
3 sreda, 22 maj 2019 10:58
EU puca po šavovima
Ako budem izabran u Evropski parlament Republika Srpska će imati svoj glas i ja ću zastupati njene interese, rekao je Zmago Jelinčič, lider Slovenačke nacionalne stranke i poslanik u slovenačkom parlamentu, gostujući u emisiji “1 na 1” na ATV-u
“Ako suverenisti dobiju velik broj glasova na izborima za Evropski parlament, to je prilika i za Republiku Srpsku, jer ja ću zastupati i interese Srpske, ja se ne plašim, ja kažem i moja riječ se čuje”, kaže Jelinčič za ATV.
“Meni se Banjaluka izuzetno sviđa, lijep, čist i sređen grad, ne mogu da vidim velike razlike između Ljubljane i Banjaluke. U Banjaluci poznajem mnoge ljude, ali ne i u Sarajevu. Imam neke političke kontakte stare 20 godina, ali ništa ozbiljno.
Ja volim srpski narod, jedini sam koji je osudio NATO bombardovanje, bio sam protiv da Slovenija prizna Kosovo, vozili smo lijekove u bolnicu u Niš”, priča Jeličič.
“Maligna tvorevina na ovim prostorima je američko Kosovo. Amerikanci su stvorili Kosovo iz mnogo razloga.
Preporuke:
1
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner