Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Organizacija „Krov nad glavom“: Izmene Zakona o izvršenju još surovije prema građanima, uvodi se zatezna kamata, a izvršitelji se izričito ovlašćuju da policiji narede hapšenje dužnika i ostalih prisutnih lica

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 15 maj 2019 18:29
brlj
Radikalne, drastične promene u pravnom sistemu koje mogu da se smatraju atakom na pravnu sigurnost, kao jedan od temeljnih principa prava, ne doprinose smanjenju nepravičnosti i afirmaciji zakonitosti. Naprotiv. Svaki radikalizam je veoma opasan za vladavinu prava. Mnogi to ne uočavaju, ali, prema nerasudnosti (i) u donošenju zakona i drugih propisa ocena ovog režima ne može da bude pozitivna ...
Preporuke:
13
6
2 sreda, 15 maj 2019 19:11
Nista ne razumem
Oni koji su uveli nehumani zakon o izvrstieljima u Srbiji bi morali najstrozije da odgovaraju kada Srbija ponovo bude slobodna. Hoce li se neki danasnji protagonisti SZS izvinuti gradjanima zbog tog i drugih nehumanih zakona za cije su uvodjenje delimicno odgovorni? Ili ce ce praviti ludi? Pre svega mislim na ostatke DS. Bar Bosko Obradovic bi mogao da se zalozi da ukidanje tih srednjevekovnih anti civilizacijskih nazovi zakona, a zapravo surovog terora nad sopstvenim stanovnistvom.
Preporuke:
25
7
3 sreda, 15 maj 2019 19:22
FORum LIvii
Sve nove izmene ali i sadasnje odredne ovog Zakona oizvrsenju , VAZE samo za gradjane ali NE za mocnike i povlascene.Ono cudo na Kopaonikun jos stoji a Sud , izvrsioci , Policija i inspekciske sluzbe se prave nevesti , nemocni i blesavi.Smeju se gradjanima u lice!A posle kazu da je pravda jednaka za sve ???
Preporuke:
24
0
4 sreda, 15 maj 2019 20:10
Zombirani gradjani
Gradjane ne zanima pravni teror nad njima a zanimaju ga starlete,parovi,pevaljke....STRASNO!
Preporuke:
27
0
5 sreda, 15 maj 2019 21:56
Ah
Dobro zapažanje da se svi koji su saučestvovali u ovoj otimačini moraju jednog dana po oslobođenju od stranih i domaćih lopova tretirati kao kvislinzi posle drugog svetskog rata.
Preporuke:
17
1
6 sreda, 15 maj 2019 22:32
Đurađ
Tadić je bio očajan predsednik, ali bar nije ljude izbacivao iz stanova, prisilno vakcinisao, prisilno oduzimao organe, itd. Ovi danas su sve preuzeli što je bilo loše kod Tadića, i ubacili iz prve u petu brzinu. Čisto zlo.
Preporuke:
12
2
7 četvrtak, 16 maj 2019 01:07
aha
Ah
Dobro zapažanje da se svi koji su saučestvovali u ovoj otimačini moraju jednog dana po oslobođenju od stranih i domaćih lopova tretirati kao kvislinzi posle drugog svetskog rata.

"odgovaraće" isto kao što "odgovaraju" oni što su sa Brozom od 1941-do danas ubijali, pljačkali, zatvarali SRbe,

pa su sada "jadni penzioneri sa smanjenom penzijom"

koji kukaju iz opljačkanih stančuga vila kuća
Preporuke:
4
0
8 četvrtak, 16 maj 2019 01:52
Marko
Đurađ,
-potpuno ste u pravu sa tvrdnjom:
"Tadić je bio očajan predsednik," i da "ali bar nije ljude izbacivao iz stanova, prisilno vakcinisao, prisilno oduzimao organe, itd."
A, meni se čini da on to nije činio ipak samo iz proste činjenice što je bio lenj.
Vučić je mnogo loš predsednik, a svi ovi koji ga napadaju iz opozicije, su Vučićeva najveća snaga.
Jer, narod kad vidi ko ga napada, i ko bi da sedne na mesto gde je on, neće imati nikakvog izbora nego, što reče Njegoš da "Zlo se trpi iz straha od goreg..." trpi zlog Vučića u strahu od daleko gorih koji bi da ga menjaju.
Preporuke:
7
1
9 četvrtak, 16 maj 2019 11:22
MM
Ovo je tako pokvarenjački predlog zakona da ga samo beslovesno ali i čisto zlo od ljudi moglo sastaviti. To nesme da ima veze sa bilo kojom političkom opcijom jer se tiče svačije razumnosti i ljudskosti, a ako na žalost ima, to se rešava isključivo revolucijom.
Preporuke:
4
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner