Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zbog sutrašnjeg mitinga SNS, od večeras u 22 sata do sutra u ponoć za saobraćaj će biti zatvorene ulice oko zgrade parlamenta

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 18 april 2019 18:10
penzioner Cviko
Zbog jednog "veličnastvenog skupa" u kome će biti najmanje Beograđana, centar će biti blokiran oko dvadeset šest časova? Nije li to malo mnogo? Koliko će izgubiti trgovci u ovoj ekskluzivnoj i skupoj zoni jer neće biti redovnog saobraćaja pešaka i motornih vozila? Svojevremeno, protivnici blokade centra grada predlagali su da se tako veliki skupovi održavaju na livadama, npr. na Ušću. Na žalost to se svelo samo na poruke, priče... Kako ko dođe na vlast, odmah pravi miting u centru Beograda i pri tom zaboravljaju na Ušće... Takvi su i ne možemo im ništa.
Preporuke:
19
5
2 četvrtak, 18 april 2019 18:26
Bgd
IZricito sam protiv mitinga radnim danom a uvek protiv mitinga ovih koji za hiljadu din za jedan sendvic dolaze u Beograd a da im se bas i ne dolazi ! Ali kad vec dodju neka im njihovi domacini Vucic i Goran Vesic obezbede dovoljno javnih sanitarija da ne bi ostavljali sta su ostavili na ulicama koje ce posle da cisti ko? Najbolje da dodje Marija Obradovic sa crevom da to sve posle opere..mislim na fekalije !
Slicno je bilo kad je Vucic dovukao radoznali svet da vidi Putina..a dosla je i pevaljka sa iBarske koja se uz pozdrave policije cak i slikala..bas "dirljivo" imamo policiju koja velica mafijasku zensku. Zadnje od zadnjeg..
Preporuke:
20
4
3 četvrtak, 18 april 2019 18:46
MAXQ
Jedan od 150 HILJADA
Preporuke:
5
4
4 četvrtak, 18 april 2019 19:44
Ledu Gaga peva šansone u desetercu
STOP SENDVIČARIMA: Građani Braničevskog okruga najavljuju blokadu puteva 19. aprila!
Građani Braničevskog okruga koji već mesecima protestuju protiv režima Aleksandra Vučića odlučili su da narednih dana samostalno radikalizuju proteste bez saglasnosti opozicije.
Oni nameravaju da se pridruže ostalim građanima u Srbiji i sabotiraju završni miting predsednika u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, tako što će sprečiti autobuse Srpske napredne stranke da stignu u Beograd.
Na pitanje našeg dopisnika, kako planiraju da blokiraju autobuse?
Za sada nisu hteli da otkriju detalje oko organizacije blokada, ali, naveli su da neće birati sredstva, i da da će na sve načine ako treba, sigurno sprečiti dovlačenje ljudi pod prisilom autobusima koje SNS i njihovi koalicioni partneri plaćaju novcem građana Srbije.
Takođe, najavljeno je da će građani koji su protiv režima doći i na sam miting Aleksandra Vučića kako bi skandirali i izviždali njegov govor.
Preporuke:
16
6
5 četvrtak, 18 april 2019 19:46
Zoran
Džaba ti vučiću sva sila i ucene sa tim prisilnim mitingom.svako ko nije samostalno i svojom voljom došao je samo prazni statista.tvojoj kriminalnoj i fašisoidnoj vlasti se polako bliži kraj.nazire se svetlo na kraju tunela.
Preporuke:
19
3
6 četvrtak, 18 april 2019 19:56
Njegoš o izdaji
Đe izdajnik bolji od viteza ? Kakvu sablju kažeš i Kosovo ?
Da l’ na njemu zajedno ne bjesmo, pa ja rva i tada i sada, ti izdao prijed i poslijed,
obrljao obraz pred svijetom, pohulio vjeru prađedovsku,
zarobio sebe u tuđina ?
Preporuke:
10
1
7 četvrtak, 18 april 2019 21:05
No comment
Zatvaranje ulica za saobraćaj neće dovesti do prekida javnog gradskog prevoza, pa će linije koje idu tim putem biti preusmerene na alternativne trase, navedeno je na sajtu Grada Beograda.


No comment
Preporuke:
8
1
8 četvrtak, 18 april 2019 21:20
Nista ne razumem
U centru konc logora za Srbe, lager Beogradu na vodji, zabranjeno kretanje i izlazak iz baraka za logorase Srbe, zbog pokazne vezbe saradnika okupatora i kapoa logora. Zbog restrikcije kretanja, logorasi se savetuju da na vreme isprazne kible i drze ih spremne. Svako nedozvoljeno pojavljivanje iz baraka, kapoi iz napredne jedinice za kontrolu konc logora ce surovo kaznjavati. Kapo her Mucic ce se obratiti svim logorasima preko krugovalne postaje. Logorasi se savetuju da prate sva uputstva naprednog ober kapoa i njegovih saradnika, nizerazrednih kapovcica.
Preporuke:
8
2
9 petak, 19 april 2019 09:15
penzioner DDT
Napredni radikali slave "Briselski sporazum".
Preporuke:
5
4

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner