Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ne mislim da je LDP zainteresovan da zameni G 17 plus u Vladi

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 29 avgust 2009 22:39
Zoran
Tadić nas sve više uverava da su on i Premijer Srbije zalutali u politici. Politika jeste i trgovina, ali ovo što radi DS vlast po svaku cenu je previše.
Za vreme dok je Koštunica bio premijer bilo je dosta inistranih investicija ,od kad je došao novi premijer sve je stalo. Nije tačno da je svetska kriza uzrok tome, uzrok je nezaintresovanost vladajuće garniture za ulaganja u našu privredu. Jedino što zanima DS je ne ulazak u EU po svaku cenu nego vlast po svaku cenu.A tu će obični građani platiti najveću cenu.
Preporuke:
0
0
2 nedelja, 30 avgust 2009 01:47
Spetsnaz
Predivna bajka
Samo nema potpisa brace Grim
Tuzno ali istinito
Preporuke:
0
0
3 nedelja, 30 avgust 2009 01:59
Jozef K.
"Ne mislim da je LDP zainteresovan da zameni G 17 plus u Vladi".

Dobro, u ponedeljak, kad se nastave nove radne pobede, savetnici i Č.Jovanović obavestiće i predsednika da je LDP poodavno zainteresovan da uđe u Vladu. Tada će se on javiti Politici, tj. Bujoševiću i Janjiću i reći im stavove u odnosu na svoja nova saznanja. Zato ga oni nisu ni pritiskali, a možda i zato što duboko uvažavaju (još neusvojeni) medijski zakon.
Preporuke:
0
0
4 nedelja, 30 avgust 2009 11:09
Vladimir Celeketic - Zambija
Imamo izuzetno dobru saradnju sa LDP-om i moram da kažem da moji razgovori sa predsednikom LDP-a takođe govore o približavanju stavova o bitnim strategijskim pitanjima ... došao sam do tog zaključka u razgovoru sa Čedomirom Jovanovićem, za realizaciju strateških ciljeva ove zemlje, njeno članstvo u EU, vrednosne promena srpskog političkog društva ...

Da je to drug predsednik KONACNO resio da otkrije karte?
Molim Vas, bar jednom za promenu, druze predsednice, recite jasno sta mislite i sta radite ako vec necete da kazete za koga radite. Jel to LDP "mera" za "vrednosne promene srpskog politickog drustva"?
Preporuke:
0
0
5 nedelja, 30 avgust 2009 12:42
Cernisevski
- jadna li si Srbijo kad ti predsednik raspravlja da li jedna stranka koja otvoreno, neskriveno radi na razbijanju svoje drzave zeli ili ne zeli u vlast. Kad su i takve stranke ovde neki faktor...
Preporuke:
0
0
6 nedelja, 30 avgust 2009 13:17
Std
Doticni g. Tadic misli i zeli da postane novi Tito, ali uostalom, kako unistava zemlju, to ce vrlo uskoro i da postane.
Preporuke:
0
0
7 nedelja, 30 avgust 2009 13:22
J. Reynolds
"Imamo izuzetno dobru saradnju sa LDP-om i moram da kažem da moji razgovori sa predsednikom LDP-a takođe govore o približavanju stavova o bitnim strategijskim pitanjima."

Ovde je nešto nedorečeno. Približava li se DS LDP-u ili LDP DS-u? Što se tiče pitanja Kosova, na primer? Jer, ako se uzme u obzir ostalo, EU i blablatruć... Tu su stavovi i do sada bili bliski, bar dok se ne dođe do pitanja... da, Kosova.

"Normalizacija medijskog prostora" - zašto ne kažu otvoreno da Jovanovićev nemeza, Tijanić, ne sme biti reizabran? Sigurno ne misle na otvoreni jezik mržnje po drugosrbijanskim medijima.
Preporuke:
0
0
8 nedelja, 30 avgust 2009 16:18
Rodoljub
Iskreno, narode NSPM-ovski... jeste li Vi primetili koliko je On (prešjednik) u poslednje vreme, kako bi naša deca rekla, SMOREN?

Sa koliko muke cedi fraze preko usta, sa koliko napora vadi iz malog mozga "kombinatoriku" i nemušte fraze koja je samo njemu jasne... a nije tako bilo pre.

Ne, ne! :(

Svaki put kada Predsednik Srbije pokuša da nam objasni gde je bio i šta je tamo "sredio" za nas, ispadne da mi je teško da to usvojim ili da u to poverujem. Istina, nije to demagogija i frazeologija iz perioda 1975-1985. ali je jednako šuplje ili tanko ili mučno. Možda današnje HD-kamere lepše hvataju neiskrenost ili unutrašnju muku na licu?

Nekada se Sloba (BDMDP 1) nije pojavljivao na medijima bez razloga, a i onda je imao značajno "imućan" izraz na licu, koliko god mi pred TV bili slepci.

Đinđić (BDMDP 2) je barem furao masovni optimizam, pa koga pogodi, pogodi... a koga ne, nikom ništa.

Da sam psihijatar, iamo bih o čemu da razmišljam i kuckam. Ovako, preporučujem RTS-u da prekine da na pomen Predsednika emituje video na kojem on, u maniru Solane, drži mangupski ruke u džepovima dok nekoga čeka... ili da pokušaju da ga uslikaju sa "kezom" na licu. U SAD se zvaničnici cere i na sopstvenoj sahrani!

"G.Predsedniče, pa nasmejte se, zaBoga!" - ceo svet nas voli, ili barem tako Vi kažete!
Preporuke:
0
0
9 nedelja, 30 avgust 2009 18:56
Dika Toronto
Srbija i ostatak sveta po predsedniku srpske nacije:
1.Najvažnije je da Srbija postane članica EU.
2.Mi nemamo nameru da postanemo članica Pokreta nesvrstanih.
3.Naša zemlja sada ima četiri stuba spoljne politike:EZ,SAD,Rusija i Kina.
4.O Putinovoj izjavi o Kosovu:Pročitao sam interpretaciju te izjave u medijima.
5.Šta ste razgovarali sa Predsednikom Kine:O proizvodnji bele tehnike što bi bilo izuzetno korisno jer bi smanjila naš spoljnotrgovački deficit.
6.Kako vidite opoziciju:Očekujem od SNP’a ako ima tako dobru komunikaciju da u narednih nekoliko meseci ili godinu dana donese što više ugovora i da se otvore nova radna mesta.
Ps.
1.Predsednik Srbije po Ustavu ne bi mogao da rukovodi politikom Vlade.To Tadić obavlja kao Predsednik političke partije.
2.Mi nismo za Pokret jer smo ozbiljna država.
3.Naša žemlja sada ima četiri stuba spoljnje politike:Kosovo,Vojvodinu,Sandžak i Beogradski pašaluk.
4.Interpetacija kojih medija.Šta radi BIA?
5.Bela tehnika.
6.Nikolić u martu 2010 Predsednik Vlade,Vučić Ministar in ostranih poslova.

O to je to od predsednika srpske nacije..
Ako ste nezadovoljni zadovoljite se protestima.
Novi izbori neće promeniti mene nego vas.
Ps 2. Politika nije objavila ovaj komentar.
Preporuke:
0
0
10 nedelja, 30 avgust 2009 22:39
Pioniri maleni
Dva Dragana, Bujosevic i Janjic, postavljaju pitanja k'o kakvi prvacici - hm, zato ih je Tadic i postavio, da budu lepi i uctivi, prema njemu, ali ne prema onima koji misle kriticki a zele dobro Srbiji! Takve "Politika" vise ne objavljuje, nego nesmetano siri Tadicevu propagandu, dok srpski brod nezadrzivo tone! Nece kapetan ostati na brodu, ne brinite! A pioniri su njegovi pomagaci - ima ih jos mnogo u ovoj jadnoj, prejadnoj Srbiji! Boze, sta je od "Politike" postalo: prvo je stekla zao glas kao "Slobodanka", sad sluzi svima na sprdnju kao "Tadicka"! I ona takva da bude jedan od stubova srpske tradicije?
Preporuke:
0
0
11 ponedeljak, 31 avgust 2009 01:33
Uzurpator
"Na početku intervjua s Borisom Tadićem, predsednikom Srbije, govorimo o opstanku Vlade Srbije." Tako - nelogicno, ali i "otkrivalacki" - zapocinje ovaj neverovatni intervju u sve neverovatnijoj "Politici"! Jer, kako to da se razgovor o opstanku vlade ne vodi sa - predsednikom vlade, gosn. Cvetkovicem?! Kad Tadic - kao predsednik Republike, sa uglavnom "ceremonijanim" ovlastenjima - govori, ustavno i demokratski gledano posve neovlasteno, uime predsednika vlade, on tim samo pokazuje da Srbija uopste nema predsednika vlade! Nego da on, Tadic, samovoljno obavlja sve tri funkcije: predsednika vladajuce DS, predsednika vlade i predsednika Republike! I, sta kaze Tadic? Hoce u Evropu? Sa svojim nakaradnim shvatanjem demokratije on ne bi prosao ni u Albaniji Envera Hodze! Ej, Srbijo, kukala ti majka, u cije si ti ruke dopala!
Preporuke:
0
0
12 ponedeljak, 31 avgust 2009 20:13
Mladen Šipka
Kao što smo na putu koji nema alternativu za manje od godinu dana udarili u četvrti stub, tako smo i od jačanja ekonomije i socijalne odgovornosti iz programaa vlade došli do minimizacije štete natale finansijkom krizom i održanja jednog stabilnog političkog sistema.Prvo otkriće nam je sam predsednik saopštio pre svog istorisjkog puta u Kinu, a korigovane ciljeve vlade će predsednikovi marketinški eksperti sopštiti premijeru Cvetkoviću onog momenta kada to bude uticalo na pozitivan rejting jedne stranke i jednog čoveka.Crvenu liniju koja označava porast stranih investicja,jačanje proizvodnje i rast životnog standarda, smanjenje zaduživanja i nezaposlenosti, uvažavanje parlamenta, institucija i opozicije,izbegavanje praznih reči baš kao i isticanje ja u svakoj drugoj rečenici, sadašnji budući bivši predsednik nema potencijala da pređe za razliku od sadašnjeg bivšeg a budućeg premijera.
Preporuke:
0
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner