Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Stabilokratija i rešavanje kosovsko-metohijskog pitanja

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 08 jun 2018 10:42
Nedo
Na gorucem kosmetskom pitanju podvlaci se sudbinska linija za sve politicke i drzavnicke greske srpskih politicara i njihove elite (bilo kojeg politickog/partijsko opredelenja) u zadnjih 100 godina. Angloamerikanci su odabrali Vucica da zavrsi posao (svi njihovi kandidati od 2000. godine nisu bili u zeljenom taktu), tako sto ce da pokusa da " ukrade jaje ispod kokoske, a da ona ne oseti". To je sva mudrolija njegovog kompromisa i pravno obavezujuceg sporazuma.
Preporuke:
22
1
2 petak, 08 jun 2018 11:24
tačno - to je obrazac po kome se radi
Nama se veoma lako može ponoviti način odlučivanja kakav je primenjen prilikom donošenja odluke o ulasku Crne Gore u NATO, bez obzira na to što je većinsko raspoloženje građana u Crnoj Gori bilo protiv ulaska u ovaj vojni savez. Ne samo da je zaobiđen referendumski način odlučivanja, već je to proglašeno za „hrabru i istorijsku odluku izvršne vlasti Crne Gore“. I, ovako doneta odluka obrazlagana je „nužnošću da se održi mir i stabilnost u našem regionu“.
Preporuke:
17
1
3 petak, 08 jun 2018 11:53
karta u jednom pravcu
Pa može on da"preseče gordijev čvor"i protivno volji grđana Srbije prizna defakto i dejure secesiju,čak i kada je to postalo od starne nadležnih komesara Unije ODVOJENO od kretanja ka Uniji jer se ne vidi kraj ulasku Srbije ili tzv Zapadnog Balkana,što više ne može poslužiti kao smokvin list za VELEIZDAJU.
On je tu doveden da završi Kosovo,već jednom.
A kada odluči da mimo izraženih stavova na"unutrašnjem dijalogu"ili anketama građana Srbije,učini taj korak,to će biti protivustavno i može da pakuje kofere za jedno od egzotičnih rajskih of šor ostrva,avionom Pinka,sve sa gazdom Pinka i ministrom finansija,vlasnikom bezbroj računa,i kartom u jednom pravcu.
Preporuke:
20
1
4 petak, 08 jun 2018 18:05
Srki
zapadni 'korisni kreten' ce upravo da bude odgovoran za buduce ratove izmedju Srba i Albanaca, ako mu uspe da prizna Kosovo i sluzbeno.Neslubeno ga je vec davno poklonio Briselskim sporazumom.Dakle,buduce generacije Srba ce svakako pozelti da vrate Kosovo kad se promene prilike u svetu, a za rat ce da bude kriv Aleksandar Vucic, belikim delom
Preporuke:
13
1
5 petak, 08 jun 2018 19:08
el srbinjo
ukratko rečeno, upetljao se kao pile u kučine.
Preporuke:
11
0
6 petak, 08 jun 2018 21:05
M. Obrad Simović
“…nemaju nameru da uvaže Rezoluciju 1244, za nas samo znači…”

Nevažno je da li je malodušnost predsednika stvarna ili glumljena, nije dobro da je očita. Neka ne pravi beslovesnim zagovornike “zamrznutog konflikta” i neka ne potpisuje nikakav pogotovo žurni papir lihvara. Znamo da sila sahranjuje pravo (Ius orbitur vi). Zato, polako!
Preporuke:
12
0
7 petak, 08 jun 2018 22:46
penzioner Cviko
Ovih dana u situaciji koja se opisuje u tekstu, provlači se opet jedna poznata poruka: "Predsednik je maneken, glavni je premijer". Unazad nekoliko decenija, ovakva poruka uvek se objavljivala uoči donošenja neke odluke koja će se kasnije ispotaviti kao šteta pšo Srbiju. Predsednik sa ovakvom porukom je nevin. Ljudi to gutaju i posle toga ne znaju šta da rade, kako da se postave prema šteti. A ustvari, Predsednik Republike nije manekEn već najodgovorniji čovek u državi. Osnovno, ON u ime naroda premijeru daje mandat. ON mora da prati rad premijera i ministara te ako nije zadovoljan, premijera mora najpre tajno da upozori pa ako nije dovoljno da to javno kaže. Ako ni tada premijer ne postupi po nalogu predsednika u ime naroda, mora tražiti vraćanje mandata. Kad se to kod nas desilo? Nikad. I tako predsednik je pošten, nevin a narod j...!
Preporuke:
9
1
8 subota, 09 jun 2018 02:42
Slavomir Srpski
Autor izvrsno pokazuje kontradiktornost izjava Ace Srbina, takozvanog predsednika Srbije, najveceg sibicara na Balkanu koga dribla i podsekretar sekretara nekog zapadnog burokrate.

A sta sada?

Pa evo, prvo da se zahvalim drzavi koja je konacno skinula sa medija teme dizanja buna od beogradskih taksista, pa onda od malinara, pa onda od dizaca kredita u svajcarskoj moneti, i na kraju izgleda i bunu nezadovoljnih vozaca kola na srbskim drumovima. Nije im dovoljno sto im je izgradio tolike autoputeve nego se sada jos bune sto su akcize velike, iako one pune drzavni budzet da se onda pare daju i najsiromasnijima!

Sada samo cekam jesen da vidim i bune kupusara i svinjara ili nekiih drugih, ali ipak skidanjem gornjih tema, konacno dobijamo prostor da govorimo o onome sto je najbitnije:

Kosovu i Metohiji
Preporuke:
9
1
9 subota, 09 jun 2018 12:09
!!!
"Otvara se zato sasvim logično pitanje - da li će žrtvovanje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji biti glavna i presudna garancija za održavanje stabilnosti i mira u Srbiji i regionu, ali i neizvesnog ubrzanja evroatlantskih integracija. Prosudite i sami da li je to previsoka i za nas prihvatljiva cena."

Pa za ogroman deo Baograda i baogradžana je to vrlo vrlo prihvatljiva i povoljna cena.E sad ako znamo da je Beograd Srbija,dok ostatak zemlje nije važan, to nam je što nam je.Jer Kosmet je daleko a i smaranje je bre to veliko.(Izvinjavam se časnim izuzecima).
Preporuke:
4
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner