Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ubrzanom izdajom na Kosovu, Aleksandar Vučić pokušava da se dodvori globalističkim krugovima ne bi li mu dopustili još jednu izbornu krađu

Komentari (36) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 01 decembar 2016 21:51
Forever Jang
Aleksandar Vučić je prešao granicu da posle silaska sa vlasti može bezbrižno da šeta Srbijom kao što je to slučaj sa bivšim premijerom i predsednikom Vojislavom Koštunicom i Borisom Tadićem. On je ipak previše zagazio u glib.

E zato je on opasan. Za njega će pad s vlasti biti drastičan. Zatvor ne može da izbegne nikako, osim ako se ne nagodi da mirno odstupi u zamenu za slobodu.
Preporuke:
176
5
2 četvrtak, 01 decembar 2016 21:54
Bojan, Priština
Odavno je sazrelo vreme za mirne, demokratske i masovne proteste u Beogradu - zbog 100 krupnih razloga, od kojih se par razloga nalazi upravo u ovom Markovom tekstu.

Ali nažalost to se u Beogradu ne događa, ne događa se ni u Nišu u kojem je danas žena zbog obolelosti kancerom dobila otkaz.

Velika tajna, šta se sa Srbima događa?
Preporuke:
181
3
3 četvrtak, 01 decembar 2016 21:57
123
Aleksandar Vucic je najveci ljigavac, poltron i izdajnik u istoriji srpskog naroda!
Preporuke:
216
3
4 četvrtak, 01 decembar 2016 22:06
negi
Apsolutno se slažem sa Markom.To je jedini razlog koji pokreće Ludog Milojka
Preporuke:
151
4
5 četvrtak, 01 decembar 2016 23:24
Cviko
Sva tužilaštva u Srbiji, treba svaki dan zasipati tužbama za veleizdaju. O svakoj tužbi, tužilaštvo će svaki dan morati da napiše izjašnjenje, odbacivanje. Videćemo kome će pre dosaditi. U "izbornoj trci" jednog dnevnog tabloida Vučić vodi. Nije mi poznato koliko puta možete sa jednog računara, adrese, da glasate za "svog kandidata". Sve u svemu cirkus, smejurija a ima i elemenata bolesti. No nije problem u Vučiću već u nama što preduzimamo ništa, da bi zaustavili sunovrat u koji padamo. Peremo ruke ko Pilat.
Preporuke:
123
5
6 petak, 02 decembar 2016 00:24
O Gebelsu, čoporu i bolesti...
Tadić je bio čisti Narcis i naivac (ništa manje štetan za Srbiju), za razliku od ovog Gebelsa. I ne mislim da će srpskog Gebelsa svrgnuti ni "ulica", ni "izbori", ni njegova očigledna teška veleizdaja (kako god ko taj pojam tumačio) i pored njegovog teškog kršenja Ustava, i pored njegovog teškog kršenja svih zakona, pa i onih koje sam donosi, i pored njegovog teškog SVAKODNEVNOG laganja i obmanjivanja javnosti... Ne, njega će srušiti sopstvena osionost, sopstvena bahatost, sopstvena bolest!!!

Ne brinu mene ni Narcisi, ni Gebelsi; bolesnika je u svakome narodu bilo i biće. Mene brine zdravstveno stanje nacije; mene brine autizam glasačkog stada; mene brine nesposobnost jedinki čopora da prepoznaju dželata; mene brine što iz godine u godinu, iz decenije u deceniju... čopor hrli ka svojim dželatima verujući da su to njihovi spasioci!!!

Mene brine da li će čopor preživeti, ukoliko se pod hitno ne izleči!!!
Preporuke:
129
3
7 petak, 02 decembar 2016 02:49
ustavogazitelj
Još pre dve godine je Ustavni sud poništio dogovor iz Brisela između Beograda i Prištine o administrativnim prelazima između Kosova i Metohije i uže Srbije i obavezao Vladu Srbije da odluku Ustavnog suda sprovede u delo. Aleksandar Vučić ne da nije sproveo odluku Ustavnog suda nego je nastavio dalje da je krši gradeći nove adiministrativne ili bolje reći granične prelaze.

Ako premijer ima takav odnos prema odluci Ustavnog suda,onda je on najveći kršitelj zakona ove države.
Ni jedan kriminalac mu nije ravan.
Zbog toga će odgovarati kad-tad,narodu i sudu naroda!
hejter
Preporuke:
112
0
8 petak, 02 decembar 2016 05:04
Boba
Živim za dan kada će ove barabe biti u zatvoru uključujući i Tačija i 'baronesu' i sve belosvetske hoštaplere.
Ne treba misliti da je to nemoguće, naprotiv moguće je ako se dovoljno ljudi otrezni i progleda.
Za početak dragi Marko i svi čiji se glas dalje čuje, tražite referendum o EU odmah jer im je to sav 'legitimitet' koji crpu iz zablešenih pinkovizijom i globalističkom naci evropom.
Nije moguće da neko, bilo ko sa političke scene, ne može da skupi 100000 potpisa za referendum.
Počnite odatle a posle će vam se samo kasti.
Preporuke:
88
1
9 petak, 02 decembar 2016 07:46
Slavka Moravka
Žurba da se završe poslovi (sporazum o pozivnom broju postignut u NEDELjU!)ima veze i sa rezultatima izbora u SAD. Kao da osećaju da pritisci iz Vašingtona više neće biti tako jaki, pa neće imati izgovor za kooperativnost - na koju su se obavezali pod pretnjom...ko zna čime.
Preporuke:
85
0
10 petak, 02 decembar 2016 09:21
Srki
Americka garnitura koja je podrzavala ovu srpsku vlast odlazi sa vlasti i srpske marionete zbog toga ubrzavaju proces otimanja Kosova. Nadam se da ce srpska vlast koja dodje posle ove ponistit sve ove sporazume jer su jednostavno po ustavu nevazeci.
Preporuke:
89
1
11 petak, 02 decembar 2016 09:56
Cviko
Ovaj tekst kao da je najava vesti o novim, vanrednim izborima u Srbiji. Da li će većina od oko 1,7 miliona glasača uspeti da se izleči ili će pod uticajem raznih "Pink-Vučić" televizija da dobro učvrsti, zaštiti svoju bolest? Psiholozi i psihijatri, ako ne možete lečiti jednog čoveka, probajte da lečite ceo narod. Nikad se ne zna. Početnu dijagnozu postavio je Vaš pokojni kolega prof. dr. Jovan Rašković, "Srbi su lud narod". Ovo je veliki i vredan izazov koji se ne dešava svakom lekaru. Imate jedinstvenu priliku.
Preporuke:
81
5
12 petak, 02 decembar 2016 12:04
BB
Veoma je bitno obezbediti da se ovaj tekst objavi u još nekom štampanom mediju i da bude dostupan široj čitalačkoj publici.
U svakom slučaju zahvalnost i čestitke g.Jakšiću!
Preporuke:
86
2
13 petak, 02 decembar 2016 14:57
Mala dopuna
Tadic seta Srbijom bez hapsenja samo zato sto ga Nikolic, Vucic i ambasadori stite. Ni Kostunjavi nije nevin.
Preporuke:
55
13
14 petak, 02 decembar 2016 15:46
cmok Toronto
I opet se čudimo.Dokle bre...
Bre dokle se čudite.
Ja iz Totoronta vam se čudim.
Srećni vam praznici..i suze žalosnice u 2017..
Preporuke:
56
4
15 petak, 02 decembar 2016 17:14
nebitan
Aleksandar Vučić je prešao granicu da posle silaska sa vlasti može bezbrižno da šeta Srbijom kao što je to slučaj sa bivšim premijerom i predsednikom Vojislavom Koštunicom i Borisom Tadićem.


Lično ne mislim ni da bi ova druga dvojica trebalo mirno da šetaju Srbijom, previše su oni zla naneli svima nama. A za vučića nemam ni trunke dileme. On bi već sad trebalo da razmišlja o doživotnom angažovanju telohranitelja. Pod uslovom da ostane na slobodi.
Preporuke:
50
5
16 petak, 02 decembar 2016 21:11
nenad
sta fali neoliberalizmu?
Mi Srbi volimo pobednike i preziremo gubitnike.
Ni smo liberali u dusi!
Bravo za Vucica!
Preporuke:
6
47
17 petak, 02 decembar 2016 21:21
Dragan, Katun
za Toronto
Što bre brate likuješ? Nije to Srbski.
Gosn. Alkar to čini jer misli da je krvat, al šta je stEbE?
Preporuke:
28
9
18 petak, 02 decembar 2016 21:35
Dragoslavić
Šizofreni premijer nije u stanju da racionalno vodi zemlju a psihijatri ĆUTE!
Pomognite čoveku, ako Boga znate.
Preporuke:
55
1
19 petak, 02 decembar 2016 22:02
Haralampije
Ovaj oblik vladavine u Srbiji nije novost i zove se tiranija,sto znaci da svu vlast ima jedan covjek oslanjajuci se na na slabo placenu najamnicku vojsku,koju cine mediji,nvo,obicni redovi itd...
Brine to sto Srbi(vecina)odbijaju da ucestvuju u javnom zivotu,izgubili osjecaj za pravdu zbog prisilno oblikovane svijesti.Cak ovdje(EU)dobro situirani ponavljaju mantru;ne mozes se sa rogatim bosti,sta ce nam Kosovo(KOSMET)to je trebalo davno dati i tome slicno.
Dugo ce dvojac tirana jos vladati jer im je njihov mentor Djukanovic pokazao kako se to radi,nazalost.
Preporuke:
42
1
20 petak, 02 decembar 2016 22:25
Turas
@ "Nažalost, ali tako jeste, Aleksandar Vučić je prešao granicu da posle silaska sa vlasti može bezbrižno da šeta Srbijom kao što je to slučaj sa bivšim premijerom i predsednikom Vojislavom Koštunicom i Borisom Tadićem ..."
MOŽE ili NE MOŽE ? Ako može ko je kriv ? Svi znamo za neustavne radnje još iz navedenog vremena - Tadića , Koštunice . Ne čini li se Vama Marko da mi , a i Vi popuštamo i propuštamo ne samo vreme "zaglibljivanja" već presudne prilike koje će Srbiju da košta mnogo života u skorije vreme . Već sada nama umire po jedan grad od 60ooo stanovnika . Čekate da ostanemo sami ? Vi ste čovek koji treba nešto (pored kuckanja)da preduzme . Mi smo tu da sledimo Vaš poziv.
Preporuke:
39
1
21 subota, 03 decembar 2016 04:09
Bgd
g Jaksicu morate biti uporni u borbi protiv izdaje. Dobro je sto ste ovo sve izneli. Da Brislu, SAD, Nemcima, Francuzima odgovara Vucic ovakav kakav jeste. NJima je vazno da isteraju sto vise politicki od Srbije, u cilju ucvrscivanja Siptarskih vlasti; Ovo jeste nepravedna borba ali je nuzna; AKo je tuzba odbijena, treba konsultovati strucnjake za ustavno pravo i ponovo podneti tuzbu za izdaju..svim pravnim sredstvima, iz svih orudja se mora boriti jer nema drugog nacina.
Za Srbe i Srbiju svaki dan AV i njeg. vlasti i satrapa je preskup za Srbiju, a posledice su nesagledive. Srbija mora da izadje na ulice i zbaci ovu izdajnicku vlast, to moze samo jedinstvom i cvrstinom da se odupre Vucicevom potkupljivanju i manipulaciji.
Preporuke:
22
1
22 subota, 03 decembar 2016 07:43
Jedino sto osecam
Svaki put kada cujem ime A. Vucic, osecam groznu mucninu. Znam, citam I proucavao sam istoriju Srbije, I nigde nisam pronasao veceg lazljivca, izdajice I ljigavca kao sto je A. Vucic.
SRBI, dok cutite, odobravate sve sto on radi.
Preporuke:
33
0
23 subota, 03 decembar 2016 08:41
Reddy
Da, sada ste počeli i da se obarate na narod a do juče sam vam ovde na sajtu dokazivao da nema goree etnosa od srbijanaca. Zlo i naopako! Sada ste počeli sami sebe da pljujete. Avaj, za to je dockan, stvari su sređene tako da se nikada više neće oporaviti. Imaćete jedino vremena da razmišljate kakvi ste i šta vam se i zašto desilo sa razlogom. Vučić nije izuzetak već je odlomak srbijanstva. Ako mu tražite dlaku u jajetu zato što je poreklom iz i oko Bugojna pogledajte onda jednako lošeg Nikolića, original čistog srbijanca i šumadinca. Lak na reči, prevarant i obmanjivač najgore vrste, lakom i spreman da za dva zrna pasulja rasproda sve štp je narod do sada stekao. I za sve ima opravdanje. zar to nije tipičan srbijanluk? Okrećite leđa koliko hoćete srbijanci su takvi i spreda i otpozadi...
Preporuke:
15
15
24 subota, 03 decembar 2016 08:50
Reddy
Neki namerno zloupotrebljavaju reči Raškovića. "Lud narod" je iskoristio kako bi Tuđmana naveo da odustane od onoga što je uradio misleći da će ovome da podmetne tu floskulu o kobajagi narodu spremnom da se odmah hvata za pušku. Stvari stoje sasvim obrnuto. Ovo je narod kukavica a sve će da uradi, pa i da izda najrođenijeg kao i zemlju, lične koristi radi. Tuđman je to znao i zato je tako olako izgubljena i Krajina a sada to doživljava i Srbija. Naše psihološke osobine Zapad proučava a to rade oni što pružaju "intelektualne usluge" na Zapadu. Oni su institucija koju glupi Srbi i srbijanci ne razumeju i ne kapiraju a zato tako i prolaze.
Preporuke:
26
9
25 subota, 03 decembar 2016 09:41
BB
@Reddy: pun pogodak!
Usput: Šibicar dok je bio potpredsednik i dok je valjda još sam kupovao odela (pogledaj fotografiju), tesno zakopčan , zgužvan , valjda zato što je u Briselu "spavao na podu" tako da liči na obešenog konjokradicu iz kaubojskih filmova.
A kad je avanzovao u predsednika:kao maneken... svako odelo koliko jedna radnička plata,a za njega - džabaluk!
Preporuke:
26
3
26 subota, 03 decembar 2016 11:11
Konobar
Dizač magle radi 24 sata dnevno. Prestati sa ''praćenjem '' magle i trošenjem energije na jalove poruke jer ON to i hoće.Bler savetuje...
Pakovati ''monografiju'' AV-a i to ( u jednim koricama):
1. Čime se bavio pre izdaje Prfesora i kako je osnovao SNS-preduzeće
2.Spisak predizbornih obećanja i trošenja budžetskih para u kampanjama za izbore kada im vreme nije
3.Spisak obećanja narodu u toku vladanja i sve njegove šou-borbe protiv LOPURDI...spisak ''drama'' od Feketića pa nadalje do helikoptera i dalje...
4.''Spašavanje'' Srbije od imperije ( od Briselskog sporazuma pa redom sve do uvođenja NATO i spašavanja Mila od Rusije...).Nastupe u Skupštini Srbije posebno obraditi kao i ruženje srpskog naroda...
Predlog kako spasiti duh i tradiciju Srbije i kako Srbiju izvući iz kandži imperije u koje je upala sa ''Gotov je...'' sa paricama Zapada.
Preporuke:
14
1
27 subota, 03 decembar 2016 11:28
Šio mi ga Đura
Ajde bre Jakšiću da te metnemo na čelo države, pa da nam urediš život za vrbicu.Naročito sa Šiptarima.Taj Vučić veze nema.Ali ni Saša JankovićMožda bi mogao Čeda elektron,ali ako samo Šiptari glasaju za našu vlast.Da metnemo tebe pa da nas bog vidi.Ili ajde da predložimo nekog koga ti kažeš, ili nekoga koga ovde većina želi.Dajte bre ovoga Radulovića iz Tako više ne može i hvala ti bože.Čovek zna kako se propale firme spasavaju.Što ne bi znao kako se spasava propala država.Pa nek podigne plate i dok traje nek laje.Dokle će kafići da nam zvrje prazni!Nešto moramo.Makar s kozom na oranje.
Preporuke:
3
15
28 subota, 03 decembar 2016 11:55
Dragan, Katun
Mediokriteta među komentatorima na pretek, korov kao i vlasti u poslednjih sto i nešto godina, što je šuplje to i pluta. Amoralni ste, preučili ste što reče Putin pre neki dan za "svoje akademike".
Ne valja vam narod? Ko ste vi? Šta nudite?
Nikad nećete oprostiti Otadžbini što vam je omogućila da opanke od sviljske kože zamenite madrasom, i kozje torbe luj vitonom. S prezirom!
Preporuke:
10
5
29 subota, 03 decembar 2016 15:19
Rodoljub
Dragi moj Jaksicu junacino nasih dana u odbrani srbstva I srbskih interesa a da ne govorimo.o nasem drevnom I neprezaljenom KiM, pozdravljam te iz Trampvske nove Amerike kao rodoljub I srbin. Predlozio sam Trampu da ispita poreklo Klintonove faundacije a posebno onih dva miliona sto im pokloni ovaj opljackanog naroda I penzionera. Isto cu mu predloziti da te pozove na dorucak ko sto je pozvao novoizabranog Srebrenickog nacelnika da konacno stane u kraj Klintonovom projektu. Nepravda ce se ispraviti, ali nazalost kod nasih Srba to mnogo sporo ide.....uvek kasno palimo.....nama po belom svetu je mnogo zao naseg naroda na Kosovu I preziremo svaku izdaju, koja nazalost sa vrha stize u svakodnevnom pakovanju...Jaksicu junacino, pozdravlja te celi slobodarski svet sa nadom da cete docekati svetlost slobode I kraju svih nepravdi sa kojima se grcevito borite....
Preporuke:
12
2
30 subota, 03 decembar 2016 15:33
Rodoljub
Nastavak....svi mi znamo da smo stari mudri narod koji se razume u sve I svja, ali jednu stvar ne mogu nikako da shvatim. Zasto smo toliko nisko pali da su nam ruke I noge vezane sa teskim lancima kso da smo okovani I u mracnoj tamnici lezimo. Pored tolikih ociglednih izdaja, nema nikakve pobune, demostracija, negodovanja. Zar smo zaboga toliko zaslepili da ne vidimo ni sunce ni mesec. Prosto je nemoguce da jedan covek narcisoidni sadista moze toliko da se izivljava nad svojem narodu koji kao pod Turskim vilajetom izdrza 450 godina. Ustaj Srbine, glavu gore!!
Preporuke:
15
2
31 subota, 03 decembar 2016 17:04
negi
@Rodoljub "zašto smo tako nisko pali"? Pročitajte komentare @Reddy i @BB i biće vam jasno!
Preporuke:
5
4
32 subota, 03 decembar 2016 19:10
Previd
Kad pohapsimo deklarisane izdajnike, mora se voditi računa da njihovi pomagači tužioci, oni glavni, ne pobegnu u inosranstvo
Preporuke:
13
1
33 subota, 03 decembar 2016 20:44
geras
av je bolesnik .
Preporuke:
12
0
34 subota, 03 decembar 2016 21:51
Bosko
Dobra Markova prica.posle bitke general!Trebao je da razmisli 2012.godime kada je glasao Vucica i pozivao druge da to isto ucine,
Preporuke:
8
1
35 utorak, 06 decembar 2016 17:06
Majstor Bob
Bravo genijalci! Kako ste inteligentno psihološki analizirali Srbe, ma ja vam zavidim na tom intelektualnom postignuću.

Ajde onaj rasni otpad Reddudu me ne čudi, čovek je svestan svoje niže vrednosti, pa uporno nameće tu bedu svima, ali nisu mi jasne neke ovdašnje tzv. patriote? Koja vam je bolest zasela za hipotalamus? Da nije komunjarizam? Ima leka: napravite još koju majmunsku republiku i pokrajinu. Neka vas blagosiljaju potomci. Predlažem recimo: Redistička Komunjaristička Marksovska Republika, sa bar 7 engelsovskih pokrajina. Naravno, nove nacije u nastalanju se podrazumevaju..
Gadovi mali bedni.
Preporuke:
3
1
36 četvrtak, 08 decembar 2016 13:53
lot
Kakav narod, takva vlast!
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner