Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Kuvanje Srpske

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 25 decembar 2015 15:22
referendum
Šta sve to vreme radi garant primene Dejtonskog sporazuma,Srbija?
Izvršna vlast,najnovijim inicijativama učvršćuje odnose sa federacijom a od Srpske traži strpljenje po pitanju referenduma.
Za šta strpljenje?
Da se"žaba dokuva"ili da se obave preča posla,oko Kosmeta naprimer.
Mnogo je ova Srbija mala zemlja.
Preporuke:
23
1
2 petak, 25 decembar 2015 15:40
buva
Interesantno da su nacionalisticke stranke tipa SRS(SNS),SDS,SDA,HDZ,DPS najbolji podanici imperije na ovim prostorima posle 1991.Nacionalizam ima neki skriveni mehanizam supresovanja koji imperija odlicno koristi za svoje ciljeve.Steta sto danasnji SDS koji je i stvorio Srpsku ucestvuje u slabljenju srpske pozicije u BIH, srpska izdaja nema granica ako se dobro plati,i onda se cudimo otkud brankovici,nedici i ostala bratija.
Preporuke:
20
2
3 petak, 25 decembar 2015 23:11
Srbin
"Pošto se SDS hvali da je stvorio Republiku Srpsku, onda bi to bilo kao kod Tarasa Buljbe koji ubijajući svog sina reče: "Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti"."


Ovaj SDS, prciznije: ova rukovodna banda SDS NEMA VEZE SA STVARANjEM REPUBLIKE SRPSKE, NITI U DUŠI PRIPADAJU SRPSKOM NARODU, SRPSKOM BIĆU I SRPSKOJ REPUBLICI.
Preporuke:
9
1
4 subota, 26 decembar 2015 10:40
Marko
Situacija za neprijatelje Republlike Srpske je idealna. Koliko god se trudio da izgleda kao zaštitnik interesa srpskog naroda, Milorad Dodik je okruzen jednom kriminalnom kamarilom. Mitrovic, Kosarac, Dodik Sinisa, Dusanka, Spiric, Radmanovic, Cvijanovicka i njena na budzet natovarena familija... Sa druge strane opozicija u RS-u, koja je kao manjinski i Bakirovim ucjenama podložan partner je tek katastofa. Kupili su BNTV koji je gori od Gebelsove masinerije (za njih je i RTRS mala maca), polupismeni tipovi glumataju politicare (Vukota Govedarica, ratni dezerter i po zanimanju bivsi fudbaler i trenutni guslar je sef SDS poslanika u Parlamentu RS-a; Sandra Pandurevic, bivsi novinar sa radia Bratunac je sef grupe poslanika SDS u drzavnom parlamentu; Cicko Bjelica protiv koga je vise puta padala optuynica sa ubistvo nekoliko ljudi je nacelnik Sokoca. Vi se u RS-u apsolutno, pod uslovom da ste normalni, ne mozete identifikovati niti sa jednim elementom koji cini RS. Ja ne mogu.
Preporuke:
10
1
5 ponedeljak, 28 decembar 2015 14:13
RADA SARAJEVO istočno
Današnje rukovodstvo SDS nema nveze sa stvaranjem Republike Ssrbske, pa je zato i uništavaju za debele pare koje su dobili od naših najvećih neprijatelja i mrzitelja. PRESDSEDNIČE MILORADE NE DAJ REPUBLIKU SRBSKU ZA KOJU SU NAŠI NAJMILIJI DALI SVOJ ŽIVOT!!!!!
Preporuke:
3
2

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner