Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Andrija Mandić: Crnoj Gori nije mesto u NATO

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 02 decembar 2015 13:17
alkar
ne nego u velikoj srbiji kao ruskoj guberniji...
ajte moj šjor da imate poštene i pametne ideje i realne razloge onda bi vaš nedavni puč uspio ,milo bi pao i od natoa nista.
ovako ste vi izgubili,da san ja milo bio bi ti meni kume u zatvoru na suv lebac,nepoštivanje ustava i zakona svoje drzave je veleizdaja.
Preporuke:
5
11
2 sreda, 02 decembar 2015 14:05
Srbin iz Crne Gore
@alkar
Veruj mi ne bi voleo da budeš u Milovoj koži!
Potcenjuješ Crnu Goru! Čekaj i videćeš šta će biti uskoro!
Doćiće vam u izbeglištvo nešto malo vaših crvenih hrvata!
Preporuke:
10
4
3 sreda, 02 decembar 2015 15:07
Slavomir Srpski, Srbi crnogorski ne budite gluvi
Koliko kasne pravoslavci u Crnoj Gori da se oslobode Milovog rezima i guranja u NATO pokazuje da i pored upozorenja koje smo im davali pre mesec i po dana, jos nista nisu uradili, osim hodocesca po Podgorici.

Gospodo, ne gubi se tako vreme a da se bas nista novo ne napravi, a to je jedino moguce ukoliko se stvori nova skupstina pravoslavnih opstina u Crnoj Gori, i potraznja autonomije od Milove "drzave". Jedino na takav institucionalni nacin vi mozete da branite sebe, svoj jezik i pravo da ne postanete NATO roblje. Organizujte odmah osnivacki sastanak opstinskih predstavnika gde su pravoslavci u vecini, i u njima postavite svoje bezbednosne snage, i tek onda krenite u Podgoricu sa zahtevom referenduma. Zelite slobodu, pravo na jezik, kulturu i veru? Parvo da vas ne izoluju od pravoslavnih naroda? Onda morate ozbiljno napred sa pravljenjem vasih institucija, a ako krenu silom na vas, morate kao i Srbi u BIH da budete spremni. Niko vam slobodu podariti nece, a ne pogotovo vas Milo.
Preporuke:
5
2
4 sreda, 02 decembar 2015 15:17
moj Andrija...
...tebe izgleda ni u familiji niko nizašta ne pita a kamoli u parlamentu.
Preporuke:
1
3
5 sreda, 02 decembar 2015 15:45
Slavomir Srpski, Srbi crnogorski ne budite gluvi
Koliko kasne pravoslavci u Crnoj Gori da se oslobode Milovog rezima i guranja u NATO pokazuje da i pored upozorenja koje smo im davali pre mesec i po dana, jos nista nisu uradili,osim hodocesca po Podgorici.

Gospodo, ne gubi se tako vreme a da se bas nista novo ne napravi, a to je jedino moguce ukoliko se stvori nova skupstina pravoslavnih opstina u Crnoj Gori,i potraznja autonomije od Milove "drzave". Jedino na takav institucionalni nacin vi mozete da branite sebe,svoj jezik i pravo da ne postanete NATO roblje. Organizujte odmah osnivacki sastanak opstinskih predstavnika gde su pravoslavci u vecini,i u njima postavite svoje bezbednosne snage,i tek onda krenite u Podgoricu sa zahtevom referenduma. Zelite slobodu, pravo na jezik, kulturu i veru? Parvo da vas ne izoluju od pravoslavnih naroda? Onda morate ozbiljno napred sa pravljenjem vasih institucija, a ako krenu silom na vas, morate kao i Srbi u BIH da budete spremni. Niko vam slobodu podariti nece, a ne pogotovo vas Milo.
Preporuke:
4
0
6 sreda, 02 decembar 2015 15:56
svi koji misle da je nato super neka malo vide zemlje koje nisu clanice nato
Swuissa nije
sweden nije
i

israel ...
ima i drugih zemalja

ovu zbrku je napravio nato sam i neka se sam
sebe proklamuje a rapiz je u ratu
necuvena glupost

dribleri koji su izdriblari
i driblaju eupol interpol i sve te tra la lale
su sad iz sirije presli u libiju i vecne igre traju
kad im dignu rim i ostalo
a ameri oni samo pljescu i nece nece nece
nece nijednu da prime izbeglicu
da prime ...

srecno da vidimo sledece
price i bajke i da milo jos vlada
a covek vlada vec 25 godina
kralj dozivotni vladar kosmosa
ode i obama sa vlasti ali milo ostaje
a jha ha ahaha
to nema ni u asiji
zai jian
Preporuke:
1
0
7 sreda, 02 decembar 2015 16:00
Slavomir Srpski, Srbi crnogorski ne budite gluvi
Koliko kasne pravoslavci u Crnoj Gori da se oslobode Milovog rezima i guranja u NATO pokazuje da i pored upozorenja koje smo im davali pre mesec i po dana, jos nista nisu uradili,osim hodocesca po Podgorici.

Gospodo, ne gubi se tako vreme a da se bas nista novo ne napravi, a to je jedino moguce ukoliko se stvori nova skupstina pravoslavnih opstina u Crnoj Gori,i potraznja autonomije od Milove "drzave". Jedino na takav institucionalni nacin vi mozete da branite sebe,svoj jezik i pravo da ne postanete NATO roblje.Organizujte odmah osnivacki sastanak opstinskih predstavnika gde su pravoslavci u vecini,i u njima postavite svoje bezbednosne snage,i tek onda krenite u Podgoricu sa zahtevom referenduma. Zelite slobodu,pravo na jezik, kulturu i veru? Parvo da vas ne izoluju od pravoslavnih naroda? Onda morate ozbiljno napred sa pravljenjem vasih institucija,a ako krenu silom na vas, morate kao i Srbi u BIH da budete spremni. Niko vam slobodu podariti nece, a ne pogotovo vas Milo.
Preporuke:
3
0
8 sreda, 02 decembar 2015 22:54
Čivijaš
To ti misliš?Šta misli Milo?A narod?Ko ga šiša.Ima da ratujete protiv Srbije zajedno s Tačijem prvi put u istoriji.Nek se zna da svaki Avelj ima svioga Kaina.A presvetli vladika neka duva u pekmez kad nemože u bojnu trubu
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner