Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Danijela Ružičić: Privatizacija „Telekoma“ je jedan od najbrutalnijih ekonomskih zločina u ekonomiji Srbije

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 13 novembar 2015 12:59
Ne klepeći nanulama
Naravno da Vučić i ta falanga lajt-radikalna želi da sahrani Srbiju , ne samo teritorijalno nego i ekonomski.Nemaju ni jedan argument za privatizaciju osim radikalske laži i demagogije za šuplje glave.
Preporuke:
31
1
2 petak, 13 novembar 2015 13:07
...
Ova vlada je najbrutalniji ekonomski zločinac u poluvekovnoj istoriji Srbije!
Preporuke:
30
0
3 petak, 13 novembar 2015 14:21
raja
Kada čovek zna malo ili ništa nezna on je bezobrazniji, drčniji i bahatiji i neznanje zatrpava večnom galamom. Da je samo u pitanju neznanje nego se uhvatio u kolo naših neprijatelja i radi po njihovim zahtevima. Radi se o tzv. premijeru.
Preporuke:
22
0
4 petak, 13 novembar 2015 15:46
Komentator
Nastavak teksta mozete procitati na

http://danijelaruzicic.com/telekom-srbija-je-srce-nase-privrede/
Preporuke:
11
0
5 petak, 13 novembar 2015 18:23
Ustav?
Ukoliko Telekom i pored svega bude prodat smatraću sva aktivna i penzionisana vojna lica za saučesnike u brutalnom podrivanju ekonomskog sistema i monumentalnom narušavanju ustavnog poretka zemlje.
Preporuke:
8
0
6 petak, 13 novembar 2015 18:25
mile
Svaka država, ako je prava, ima resurse koji se ne prodaju ni po koju cjenu:zemljište,vode,šume,energetske resurse,poljoprivredne odnosno prehrambene resurse, pa željeznice,elektroprivredu,poštu itelekomunikacije,vojsku,policiju,školstvo i nauku....jer onda nema slobode u njoj, a tako ni države.
Preporuke:
7
0
7 petak, 13 novembar 2015 19:19
Dragan
Jedan od bezbroj ekonomskih i raznih drugih zločina koje su zapadni okupatori (pre svega Britonsi i Germani) uz pomoć domaćih izdajnika, petooktobaraca, počinili nad Srpskim narodom i srpskom državom.
Preporuke:
6
0
8 subota, 14 novembar 2015 01:46
D . PAVLOVIC
Kada se kaze DRZVA POSEDUJE , TO treba da se prevede i kaze ko je i sta je DRZAVA !? Drzava nije ni Vucic niti onih 250 debila u skupstini !!! Drzava smo svi mi , gradjani SRBIJE !!!Vladi srbije , niko nije potpisao pravo da prodaje nasu imovinu ! Sa time se moze izaci na ustavni pa i medjunarodni sud prava i oboriti cak i svi predhodni ugovori !!! U svim tim ugovorima , prodaju su izvrsili LOPOVI A NE VLASNICI preduzeca !?
Mislim da ne bi trebao neki suvise veliki broj ljudi da pokrene takav postupak ? tada bi im se mnogi i pridruzili u potrazivanju i ostvarivanju svoih prava na vlasnistvo !
GRADJANI SRBIJE !!! PROBUDITE SE !!! POKRADOSE VAS LOPOVI !!!
Preporuke:
5
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner