Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Aleksandar Čepurin: Poseta Aleksandra Vučića Rusiji se odvijala u skladu sa ruskim protokolom, Srbija nije direktno postavila pitanje nabavke ruskog naoružanja

Komentari (16) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 08 novembar 2015 12:42
poltron
Ovaj hoće da kaže da gospodin premijer Vučić laže. Ja samo verujem Vučiću.
Preporuke:
45
9
2 nedelja, 08 novembar 2015 13:02
Pera Jagodina
AKO je Alek u Kremlju Rusima rekao kako je nasa buducnost u EU i kako nas na tom putu niko i nista nece zaustaviti,o kakvom mi naoruzanju Ruske proizvodnje treba da pricamo,u EU su vecina clanice NATO organizacije tako da o tome nema ni govora.Kako bi nam Rusi to dopremili to je nebitno,ali kada se mi kao drzava ne pitamo oko cene struje vec nam to neko drugi odredjuje kao da smo maloumni,o nabavci Ruskog naoruzanja nepotrebno trosimo vreme,jer smo mi cak promenili puscani kalibar i prilagodili ga NATO standardu,a to je 5,56mm,a ne kao Ruski 7,62.Prica o nabavci najsavremanijeg Ruskog naoruzanja je za domacu javnost,cak i kada bi nesto modernije nabavili mi kakvi smo prvo bi ga prijavili komandi NATO-a za Evropu u Briselu,e zato i necemo nikada nista dobiti jer smo takvi kakvi jesmo,niko ne voli dvolicnu politiku,a mi je bas vodimo.
Preporuke:
78
1
3 nedelja, 08 novembar 2015 13:14
g.ambasadore
njima nije teško da salžu
Preporuke:
58
1
4 nedelja, 08 novembar 2015 13:28
miroslav filipovic
Znao je kotromanovic o čemu prica
Preporuke:
24
1
5 nedelja, 08 novembar 2015 13:49
uf
Tipičan primer uloge dobrog policajca ! Zna se ko, za Srbe, igra oni drugu ulogu . A, zna se i ko nadrlja . Dakle , maske su pale ! U parcelisnju ovog dela Evrope, Srbija je još "pod patronatom" više zainteresovanih i još nije pao dogovor kome će šta da pripadne. Otuda , čitava ova političko-ekonomska zavrzlama traje mnogo dugo. Kad se budu dogovorili( ruska, nemačka, američka i kao "manji akcionari", turska i britanska vlast), eto nama rešenja. Do tada, svaku vlast u Srbiji bi trebalo da tretiramo kao "prelaznu", iz perioda kada smo bili država "u komadu" do trenutka kada će se "gazde" dogovoriti. Zaključak ! Vučić, kao ni njegovi prethodnici , nije čovek ni Rusije , ni SAD, ni Nemačke, ni Turske ili Britanije, nego "najmanji zajednički", koji obavlja posao privremenog organa i zato mu niko ništa nažao neće učiniti i zato je sa svima "dobar". Srpski narod bi, ako može intelektualno i duhovno da dobaci do tog načina razmišljanja, da se primiri, prihvati istorijsko stanje i biološki se održi.
Preporuke:
12
31
6 nedelja, 08 novembar 2015 14:07
Umpalumpa
Poštovani gospodine ambasadore,
Naš predsednik Vlade je prihvatio protestantsku etiku i duh kapitalizma, luteranske vrednosti i moje prijatelje Kurca i Guzenbauera. On je veći MMF od MMF-a u Srbiji i mora sve da uradi što je bilo ko obećao u ime Srbije, jer ćemo izgledati neozbiljno ako to ne ispunimo. O kakvom ruskom kreditu pričate gospodine strani ambasadore!? Pa poznato je da Srbija sme da pozajmljuje novac sa zapada. Poznato je da kad Srbija sa Zapada pozajmi novac, ona ga u stvari dobija, a kad dobije nešto sa istoka, ondase svi ovde čude i pitaju šta li oni tamo traže zauzvrat i kakva li je prevara u pitanju. Pa Vučić je poznat kao pomalo težak čovek, on je svestan da je već dosadan Putinu sa tim našim italijanskim Fijatom, ali on će Putina još 30 puta da gnjavi sa izvozom našeg italijanskog Fijata u tu vašu Rusiju.
Preporuke:
45
0
7 nedelja, 08 novembar 2015 14:23
ovo je jako interesantno sta ovaj govori
znaci srbija nije trazila kredite od rusije
sta li je tamo bilo
dosli zezali se tri dana dobili poklone i yota phoe gratis i otisli a verovatno su pricali o gaspromu ...
i kraj price ...
napolju u jednini JA JA JA, unutra per tu , e ti bre ovako onako i blah blah blah ...i sad nista
a hja haha ha hahah
Preporuke:
28
2
8 nedelja, 08 novembar 2015 14:56
Cviko
Samo što su "Informer" i "Kurir" prestali da pišu priče kako će nam Rusi DATI najsavremenije oružje, u našoj javnosti, pojavljuju se dve bitne izjave. Izjava G-dina Ambasadora i izjave da treba da vratimo služenje vojnog roka. Šta se to dešava? Rusi nam neće dati oružje a patriote su zabrinute. Sa američkim raketama hrvati mogu da osovje Srem brže nego su osvojili Knin. Naš je problem što su stvari mnogo, mnogo ozbiljne a mi se z........ ili blaže kazano zezamo.
Preporuke:
43
2
9 nedelja, 08 novembar 2015 15:13
Umpalumpa
Ne Cviko, mi se ne z... Mi nikad više nećemo ratovati. Zato i imamo Delivaery unit, zato je naš premijer prihvatio luteranske vrednosti, protestantsku etiku i prizvao duha kapitalizma. Pa nisu moji prijatelji Putin i Čepurin, nego Kurc i Guzenbauer. Zato smo i prihvatili MMF kao svetinju.
Preporuke:
43
0
10 nedelja, 08 novembar 2015 15:26
Konobar
AV. je u mandatu predsednika vlade Srbije zadužio Srbiju (kreditima) do mere da će Srbija propasti ko Grčka.

Svako dan pitati Vučića: Koliko si zadužio Srbiju i gde su parice...?

Bliži se rasplet u Siriji!
Preporuke:
37
1
11 nedelja, 08 novembar 2015 15:32
Velizar M.
Kada je reč o eventualnom ulaganju Rusije u srpsku vojnu industriju, Čepurin je rekao da je tokom nedavne posete premijera Srbije Aleksandra Vučića Moskvi bilo reči o tom pitanju i da je važno tražiti i pronalaziti varijante od uzajamne koristi.
Ovo bi bilo idealno. Ali... Sa ovom našom ekipom na vlasti potpuno nemoguće.
A ovim je sve rečeno:
- To je moguće pod uslovom da postoji pozitivno političko usmerenje, kao i strateško partnerstvo.
Može li jasnije?
Preporuke:
39
0
12 nedelja, 08 novembar 2015 19:21
sta je sad problem
Vucic je za nato i eu, pokusao je da rusima uvali fiat i da ispadne malo pametan ali ne ide, putin ga je provalio i prezreo. Kakvo rusko naoruzanje kad je non-stop sa nato-otan i jos ga savetuje toni bler. Kako to izgleda, Toni: da idem sa rusima? Toni mu odgovara: Ne lupetaj, hoces li opet da te bombardujem. Jasno je kao dan da nas vucic udaljava od rusije, rusi to znaju i bice strpljivi. Pa zar stvarno mislite da ce rusi da daju gasi keramicaru s-300...ma daj ljudi uozbiljite se!
Preporuke:
13
0
13 nedelja, 08 novembar 2015 19:37
BB
"Nabavićemo i nešto od oružja, ako nas neko napadne"...reče on i masno slaga!
Reći ću Putinu i pedeset puta da kupi kragujevačke automobile FIAT"... , reče on - i opet masno slaga!
E pa šta reći nego - kuku nama sa njim ovakvim!...
Preporuke:
10
0
14 nedelja, 08 novembar 2015 20:37
Vucic protiv Srbije
Da Rusija da oruzje Vucicu - upotrebio bi Vucic to oruzje protiv Srba! Jer, Siptari i muslimani i Hrvati o drugima da i ne govorimo, njegovi su prijatelji! Dakle, jedina strana protiv koje bi mogao upotrebiti oruzje jesu Srbi! Onima s Kosmeta vec je pretio, udruzio bi se rado i sa muslimanima u pokusaju istrebljenja Srba u Republici Srpskoj, a Srbe u Hrvatskoj i Crnoj Gori prepustio je tamosnjim ustasama! Znajuci sve to, Rusima sigurno ne pada na pamet da daju oruzje ovom simpatizeru ustasa, neprijatelju Srba i Muslijevom sinu.
Preporuke:
8
0
15 nedelja, 08 novembar 2015 22:20
GoranZemun
Gospodin Čepurin nam je na fin način rekao, da je poseta Moskvi bila fijasko. Vučić i bulumenta su se vratili sa prstom u nosu. Nije slučajno Premijer unapred govorio o nabavci oružja i time poručivao Rusima, šta on očekuje od njih. Zašto se Rusi nisu ni dotakli te teme, njihova je poruka šta misle o ovom režimu i njegovoj politici. Uostalom, ako je već bilo plodonosno, gde su svi ti ugovori i zašto bi bili tajni?
Čini mi se da je rusko-srpska stvarnost nešto sasvim drugo i da je u toku ruska demontaža crnogorskog i srpskog režima. Mislim da se uskoro može očekivati niz mega afera, za koje će i dalje biti nejasno iz kog centra se pokreću. Kao što Kurir sada napada Vučića, neočekivano će se okrenuti još medija protiv njega. Pripreme za "srpsko proleće", ali u medinoj režiji.
Preporuke:
10
0
16 ponedeljak, 09 novembar 2015 12:18
Slavisa
Svaki dan slusamo da je veliki poliglota. Govori po Ruski po potrebi ali sa "protestantskim" naglaskom.
Preporuke:
0
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner