Само смех Србина спасава

Нећемо вас више вакцинисати (и још много лепих новости)

Штампа
Александар Велимировић   
уторак, 01. мај 2012.

„Превише људи данас нема посао, још је теже у унутрашњости.” Према овом ТВ слогану УРС-а, у унутрашњости не живе људи. Па ипак, отуда се чује песма народа: „Јаки региони, јака Србија”.

То је за нас из Г17 плус веома забрињавајуће. Не зато што је ситуација у „регионима” још гора него у граду где живе они незапослени људи из ТВ слогана, него зато што не можемо да разрешимо мистерију: откуд се створи народ, па још весео, тамо где људи нема? Али сваком се злу нађе лека. Функционери УРС-а направили су план:

1) Нећемо више уништавати банке да бисмо довели лихваре – часна зеленашка!

2) Нећемо више слати израелске сателите у васиону – тако нам мостова које смо изградили!

3) Нећемо вам никад дати хиљаду евра per capita – а ако дамо, нека нас прегази трамвај!

4) Напуштамо догму да треба отпустити стотине хиљада мученика како би профит власника ишао увис брже од сателита при лансирању – кунемо се својом чашћу!

5) Нећемо више уништавати пољопривреду ни по цену да нас Запад попреко погледа – тврду вам веру дајемо!

6) Нећемо више покопавати привреду како би Млађо лепо и срећно живео до краја живота – заветујемо се Косовом и Метохијом!

7) Нећемо вас више вакцинисати без икакве потребе – полажемо пред вама Хипократову заклетву!

8) Помирићемо се с Јањушевићем и Колесаром јер волимо да се дружимо с бољима од себе – дабогда имали па немали ако друкчије поступимо!

9) Нећемо више запошљавати своје апаратчике – јеленских нам рогова!

10) Афирмисаћемо право да не будемо оно што јесмо, и да будемо оно нисмо – тако нам камате на камату и вашег руна!

Лову за себе, кажу у Удруженим регионима, неће намицати само онако како смо радили ми из Г17 плус, него и из двоструког буџета који су обећали пољопривредницима. Тиме ће се оживотворити једина тачка страначког програма која није објављена, иако је добрим делом реализована: Многи милиони, јака мафија!

И да не заборавимо: афирмацијом права да људи не буду оно што јесу, и да буду оно што нису, ми из Г17 плус истовремено ћемо нестати и поново се родити у крилу народне мајке Млађа, док ће звона Националне штедионице дуго звонити у знак још једне победе овог познатог хуманисте. So help us God и живела Србија! Многаја љета, срећан празник, we wish you a merry christmas, свака част, супер сте ми ви само наставите да блејите и тако даље, и тако даље.

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]