Хроника

Зорана Михајловић Јеремићу: Грађани Србије вас не желе, они виде да говорите лоше о својој земљи кад год вам се укаже прилика

Штампа
недеља, 09. август 2020.

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а изјавила је данас да је Србија независна и суверена држава, у којој власт у бирају грађани на изборима, а не неко изван Србије.

Она је истакла да председник Народне странке Вук Јеремић нема шта да каже и понуди грађанима Београда и Србије, да његова странка и коалиција не учествује на изборима на којима грађани Србије одлучују о својој судбини, али да он зато има поруке за Брисел и друге престонице ван Србије, и то увек, како је истакла, “на начин да говори најгоре о својој земљи”.

“Бежећи од избора, нећете побећи од воље грађана Србије. Грађани Србије вас не желе управо и због тога што виде да говорите лоше о својој земљи, кад год вам се укаже прилика. Знају да од таквих, неодговорних политичара, не могу ништа да очекују, јер их занима само да се домогну власти, не бирајући средства и последице по своју земљу”, нагласила је у саопштењу Михајловићева.

(Танјуг)

Видети још: Вук Јеремић: Савез за Србију више не постоји - опозиција сарађује у новом лабавијем формату, како би странке могле да јачају своје организације и обезбеде контролу избора

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]