Хроника

Срђан Шкоро: Док сам био у ПСГ, Саша Јанковић никада није поменуо било шта о захтевима страних амбасадора и Вучићевом срцу

Штампа
четвртак, 16. септембар 2021.

Никада ни у једној прилици док сам био у ПСГ и један од његових најближих сарадника, Саша Јанковић није поменуо било шта о захтевима страних амбасадора, стању Вучићевог срца, а још мање о било каквим разговорима са Шапићем”, каже за Данас Срђан Шкоро, новинар и бивши члан ПСГ.

Напомиње да оно што је Јанковић, пред више сведока спомињао је да се Драган Ђилас састаје редовно на једној новобеоградској пумпи са Андрејем Вучићем.

”То му није сметало, да пошто сам иступио као и многи други из ПСГ, да са Ђиласом заједно изађе на београдске изборе”, напомиње Шкоро.

Према његовим речима интересантно је да Саша Јанковић излази са овом причом у тренутку кад је Ангела Меркел пружила безрезервну подршку Вучићу и Рио Тинту.

“Вучићевим бирачима је итекако добро легла као нека врста облоге, прича о томе да га странци не воле и да хоће да га елиминишу. Посебно у контексту преговора са опозицијом уз међународно посредовање за фер и слободне изборе”, објашњава саговорник Данаса.

Истиче и да ако се свему томе дода да се претходни подкаст бавио женским оргазмом, онда је ваљда Јанковићев кардио приступ Вучићевом срцу логичан наставак.

Гостујући у подкасту Снага ума, Саша Јанковић је говорио о „свему што је научио о људској природи током бављења политиком“ и подигао велику прашину овим гостовањем. Између осталог, Јанковић је рекао да је трпео један вид притисака са разних страна да се приближи Вучићу, како би га рушио изнутра и у неком тренутку дошао на његово место.

(Данас)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]