Хроника

Подгорица: Инциденти након прославе дочека ватерполиста Црне Горе, претучен један младић; Део публике на дочеку узвикивао: "Бранићемо ових дана Црну Гору од душмана"

Штампа
понедељак, 27. јануар 2020.

 ПОДГОРИЦА - Више за сада непознатих особа напало је младића у подгоричком насељу насељу Сити кварт, преносе медији незванична сазнања из полиције. До овог и још два одвојена инцидента дошло је након масовне прославе и свечаног дочека ватерполо репрезентације Црне Горе која је освојила бронзану медаљу на јуче завршеном Европском првенству у Будимпешти.

На снимку достављеном „Вијестима” види се како више мушкараца трчи за младићем булеваром - један га сустиже, баца на улицу, а потом га више њих удара рукама и ногама.

„Оштећеног смо затекли на месту гђе је био инцидент, и тренутно се ради на случају”, речено је из полиције Вијестима, преноси Бета.

Медији преносе да је младић лакше повријеђен.

Према наводима медија, вечерас су се догодила још два одвојена инцидента у подгоричким насељима Доња Горица и Забјело где је полиција спречила покушај каменовања возила из којих су се вијориле црногорске заставе. Медији наводе да је неколико особа приведено на информативни разговор.

Вечерас је у Подгорици на пуном градском тргу организован свечани дочек ватерполо репрезентације која је освојила а прослави је присуствовао премијер Душко Марковић и поједини министри у влади.

Након свечаног дочека колоне возила из који су се вијориле црногорске заставе кружиле су улицама Подгорице.

(Политика)

ИН4С: Ужасне сцене у Подгорици: Руља „патриота“ почела са „одбраном“ Црне Горе од „душмана“

Портал ИН4С је обавијестио јавност да је током дочека ватерполиста један дио публике, очито задојен србомржњом и идеалима Крста и Секуле, запријетио – „Бранићемо ових дана Црну Гору од душмана“.

Очито да није дуго требало вељим „патриотама“ да пронађу „душманина, и на њему искале све фрустрације.

Тако се у „мору црвених застава“ одиграла још једна срамота, нови презира достојан чин умотан у обланду „одбране државних интереса“.

Према изјави очевидаца, режимска полиција спремна да удари на зидине и тробојке није задржала ниједног нападача. Тако ће виновници овог гнусног, кукавичког чина проћи некажњено.

(ИН4С)
 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]