Хроника

Памела Андерсон напустила добротворну вечеру ФК Олимпик из Марсеља на којој се скупљао новац за помоћ сиромашној деци јер је 100.000 евра прилога издвојено за обнову катедрале Нотр Дам

Штампа
среда, 24. април 2019.

 Памела Андерсон отишла је са гала вечере фудбалског клуба Олимпик из Марсеља на којој се синоћ скупљао новац за помоћ сиромашној деци Марсеља, јер је изненада током вечери 100.000 евра прилога издвојено за обнову катедрале Нотр Дам.

Глумица је у вези са фудбалером те екипе Адилом Рамијем.

"Синоћ смо били на годишњој вечери фудбалског клуба ОМ како бисмо помогли у прикупљању новца за сиромашну децу у Марсељу. За ту сврху је скупљен велик износ и затим је предложено 'предивно' изненађење - да део новца иде за обнову Нотр Дама", написала је Памела Андерсон на свом налогу на Твитеру.

На пригодној аукцији изненада се у понуди нашла и гитара Бруса Спрингстина за коју је прикупљено двоструко више новца од до тада прикупљене своте за децу. 

"Била сам тако љута и разочарана и питала сам Адила можемо ли да одемо. И отишли смо", написала је. 

"Сигурно би деци Марсеља више требало тих 100.000 евра него катедрали за коју је скупљено више од милијарде евра донација неколицине милијардера", закључила је и навела да се нада да ће фудбалски клуб донацију упутити тамо где је потребна. 

Олимпик из Марсеља је данас саопштио да је током вечере укупно скупљено 439.760 евра. 

Дан после пожара у катедрали у Паризу 16. априла председник Олимпика Франк Мекурт је на Твитеру објавио да намерава део прикупљених средстава да донира за обнову катедрале.

(Б92)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]