Хроника

Марко Ђуришић: Иако не постоје фер услови за изборе, обавеза политичара је да се боре

Штампа
недеља, 24. мај 2020.

 Први кандидат на изборној листи Уједињене демократске Србије (УДС) Марко Ђуришић, рекао је да је посао политичара да буду испред грађана и да се боре за њихове изборе и на изборима и у институцијама.

Како се наводи у данашњем саопштењу УДС, Ђуришић је навео да су избори прилика да се промени власт и да је, без обзира што не постоје услови за фер и поштене изборе, обавеза полтичара да не одустају од борбе за бољи живот грађана.

"Избори су прилика да се промени власт. И без обзира што данас у Србији не постоје услови за фер и поштене изборе, посао политичара је да буду у првом реду борбе, да буду испред градјана, и да се на изборима и у институцијама боре за њихове интересе", рекао је он.

Ђуришић је објаснио да УДС излази на такве изборе да би грађани имали за кога да гласају, а то су они који су спремни да буду у првом реду борбе за промену власти и који знају како се то ради.

"Зато листа Уједињена демократска Србија излази на изборе, како би послала грађанима добру вест - да не одустајемо када је тешко", казао је Ђуришић, који је и један од лидера организације "Србија 21".

Како је рекао, УДС грађанима нуди праву алтернативу власти, која ће Србију вратити на пут европских интеграција и заједно са њима изградити демократску, грађанску и модерну Србију.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војводјанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]