Хроника

Ивица Дачић: Циљ беспризорних напада на Вучића је дестабилизација Србије

Штампа
недеља, 29. новембар 2015.

 Министар спољних послова Ивица Дачић оценио је да беспризорни напади на премијера Александра Вучића потврђују да је циљ такве хајке дестабилизација Србије.

"Беспризорни напади на премијера Александра Вучића у данима када је управо завршио најуспешнију посету Кини у неколико последњих деценија, када је донета историјска одлука о отварању првих поглавља у преговорима са Европском унијом и у предвечерје Министарског савета ОЕБС-а када ће Србија бити дипломатска престоница света, потврђују да је циљ такве хајке дестабилизација Србије", рекао је Дачић, наводи се у саопштењу Министарства спољних послова. 

Дачић, који је и лидер СПС-а истиче да "одговор на такве притиске из земље и света мора бити потпуно јединство свих државних институција у циљу заштите националних и државних интереса". 

"Будућност Србије нема алтернативу, а једини доказано успешан пут је наставак државне политике Владе Србије и премијера Вучића, која ужива апсолутну подршку грађана Србије и која је остварила велике резултате у протеклом периоду. Да би Србија могла да побеђује и напредује мора да буде стабилна и зато је борба против дестабилизације Србије кључна за будућност земље”, закључио је Дачић.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]