Хроника

Игор Бечић: Тајкун Ђилас и белосветски муљатор Јеремић покушавају обманама да поврате своју пљачкашку власт; Западни центри моћи активирали план "Б" удара на Вучића

Штампа
петак, 12. јул 2019.

 БЕОГРАД - "Западни центри моћи активирали су ових дана план "Б" по којем треба свим средствима ударити на председника Србије Александра Вучића, његову породицу и његове најближе сараднике", изјавио је данас председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић.

"Сценарио који је нама са ових простора веома добро познат. Уосталом, овде је испробан и лансиран по белом свету", навео је Бечић, функционер СНС.

Како је навео у саопштењу, "тајкун Ђилас и белосветски муљатор Јеремић" коначно су постали свесни да су квази грађански протести доживели потпуни фијаско, јер грађани не могу да прихвате да им о поштењу причају лицемери чија је пљачкашка политика довела Србију пред амбис.

Бечић истиче да сада они поново покушавају подмуклим обманама да поврате своју пљачкашку власт, мислећи да су грађани заборавили њихова злодела.

Указује на "монструозну прљаве кампању која кроз назови независне медије" позива на линч председника Вучића.

Претње и неосноване оптужбе представника самозване интелектуалне елите ти медији, како каже, свесрдно преносе и пропагирају.

"Ваљда су свако вређање, омаловажавање и најгоре претње прихватљиви када су на рачун Вучића, његове породице и најближих сарадника", каже Бечић.

"И то је демократија. И све је прихватљиво, само немојте неко да упути неку преку реч према представницима наше самозване интелектуалне елите. Они су недодирљиви интелектуалци. Тако и Ђилас вешто користи прилику да креирањем скандала скрене пажњу са озбиљне истраге у афери 'Секунде', која је у завршној фази и која разоткрива озбиљну дугогодишњу пљачку државног новца на РТС-у и која ће коначно разоткрити хоботницу која је системски пљачкала и уништавала град Београд и државу Србију".

Бечић наводи и да тако сад по Ђиласовом налогу, његови јуришници крећу из свих расположивих средстава са нападима на потпредседника владе и министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића, оптужујући га за све и свашта, а све у циљу да Ђилас себи обезбеди време како би смислио оправдање за своју улогу у већ откривеним аферама у Београду и пљачки вредној 650 милиона у РТС-у.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]