Хроника

Божо Прелевић: Вучићев рејтинг у паду, председника имамо само у медијима

Штампа
четвртак, 27. јануар 2022.

 Адвокат Божо Прелевић рекао је да сва релевантна истраживања, што показује и референдум о промени Устава, потврђују да је рејтинг председника Србије Александра Вучића у паду, наводећи да је "његово измишљање атентата, његово непрестано присуство у свим медијима, изазвало такво засићење, јер су људи видели да то није истина".

„Ми имамо председника само у медијима, немамо га у држави. Председник се напада и брани само у медијима, он власт црпи из медија. Кад би нестало програма, он не би знао шта да ради. Ја иначе не знам ни кад ти људи обављају свој посао ако су стално на телевизији. Пре двадесетак година сам био министар и уопште нисам знао где ћу пре. Он нема ништа друго, осим да буде још више у медијима“, рекао је Прелевић за нови број недељника Време.

Како је навео, што је Вучић више у медијима „то је људима све више преко главе и њега и његових измишљених атентата, монтираних убистава“.

На новинарску опаску да је "ово, наводно, Еуропол дојавио", Прелевић је рекао: "Али, он је то дојавио министру унутрашњих послова, на кога непрестано лаје службени пас, који лаје само кад осети дрогу".

"Ви разумете ко је доносилац те вести? То је упориште и чврстина те вести. Ми парламент немамо, немамо медије, министра унутрашњих послова, премијера - ми имамо само једну особу. Сви бране ту једну особу, не зато што је воле, него зато што налазе свој интерес у његовом продуженом трајању, да раде своје коруптивне послове", рекао је Прелевић.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]