Хроника

Бошко Обрадовић: Војводини функционална аутономија, али без обележја и надлежности државе

Штампа
четвртак, 02. фебруар 2017.

НОВИ САД - Кандидат Двери за председника Србије Бошко Обрадовић изјавио је да се залаже за процват Војводине која ће имати функционалну аутономију локалних самоуправа скројену за потребе народа, али без обележја и надлежности државе.

Он је синоћ на конвенцији у Новом Саду поручио да се војвођанске оранице не смеју крчмити због странаца и и да се грађанине требају плашити од Двери већ од владајуће гарнитуре коју предводи СНС, саопштено је из Двери.

Обрадовић је истакао да ће ослонац његове председничке кандидатуре у Војводини и Новом Саду бити жене и да је одлучио да његов представник и руководилац председничком кампањом у Војводини буде посланица Марија Јањушевић.

"Војводина је наша мајка, вечито уточиште и плодно земљиште за нове нараштаје, она нас храни, рађа, охрабрује нас да чувамо и богатимо своје културно и свако друго наслеђе", рекла је Јањушевић.

Она је оценила да Двери имају свест о томе како да штите добар род који Војводина даје, и како да га чувају за будуће генерације, а не да га распродају и отуђују.

како је у саопштењу наведено, подршку кандидатури Бошка Обрадовића за председника Србије, на конвенцији у Новом Саду је пружио бивши боксер Тадија Качар.

(Бета) 

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]