Хроника

Ана Брнабић: У СНС нема непријатељства и антагонизма. Влада ће бити у сигурним рукама ако је буде водио Вучевић

Штампа
четвртак, 18. август 2022.

 Председница Владе Ана Брнабић изјавила је данас да ће влада бити у сигурним рукама ако премијер буде Милош Вучевић и оценила је да је он изузетно способан човек што је показао као градоначелник Новог Сада.

„Милош је фантастичан човек, изузетно способан што је показао и начин на који је водио Нови Сад који је прославио Србију као омладинска престоница и европска престоница културе. То је урадио он са својим тимом уз подршку владе”, рекла је Брнабићева на питања да прокоментарише то ште се њено и Вучевићево име помињу као имена будућих мандатара.

Премијерка је подсетила да је Вучевић човек који је са председником Александром Вучићем довео много страних инвеститора и отворио нова радна места у главном граду Војводине.

Много је урадио за Нови Сад и Нови Сад је сада град пример како треба водити омладинску политику, рекла је Брнабићева за ТВ Прва, пренео је Танјуг.

„Влада ће у том случају бити у сигурним рукама и ако то буде он, даћу све од себе да му помогнем и пренесем сва искуства и тамо где сам грешила како не би поновио исте грешке”, рекла је премијерка и нагласила да се поноси тиме што је члан СНС јер у СНС нема непријатељства и антагонизма.

Нагласила је да су у СНС сви ту да помогну грађанима а не да се боре за функције.

На питање да ли је размишљала који би министри требало да остану у влади, ако остане на премијерској позицији, каже да су о томе разговарали са председником Вучићем, и она и министар Синиша Мали, као и са још неким људима из СНС Дарком Глишићем, потпредседницима.

Каже да ипак све остаје да се види, а да су сада најважнији разговори у Бриселу којима је председник поклонио највише пажње и највише времена.

(Политика)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]