Хроника

Александар Мартиновић: Испунили смо обећање - сачували смо Скупштину од оних који су насиљем хтели да пониште вољу грађана и испровоцирају сукоб са полицијом

Штампа
недеља, 14. април 2019.

 Посланици владајуће коалиције испунили су обећање – сачували су Скупштину Србије, рекао је шеф посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић, преноси Н1.

Он је рекао да су посланици показали како се на миран, цивилизован и демократски начин могу одбранити институције од оних који би насиљем хтели да пониште изборну вољу грађана, наводи Н1.

„Сачували смо Народну скупштну од оних који су имали врло јасан план – да у Народну скупштину уђу силом и да покушају да изазову инцидент, да исповоцирају сукоб с народним посланицима СНС-а, да испровоцирају сукоб са полицијом. Тај покушај им је пропао“, рекао је Мартиновић.

Додао је да та такву политику „нико нормалан“ не подржава, преноси Н1.

„Они који мисле да им је будућност у моторним тестерама, у вешалима и у силовањима, нека наставе тако да се понашају, али ја мислим да су им грађани Србије врло јасно поручили јуче да су против такве политике и да је то политика за коју апсолутно нико нормалан и нико пристојан у Србији, ма којој странци припадао, једноставно не жели да подржи“, рекао је Мартиновић.

(Данас)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]