Судбина дејтонске БиХ и Република Српска

Република се брани јединством

Штампа
Емил Влајки   
среда, 11. јануар 2017.

Отворено писмо Народној скупштини Републике Српске и свим политичким странкама

Република је у опасности. Хорде зла самозване „међународне заједнице“ која скупа са Бошњацима руше Српску, одлучиле су да је докрајче најжешћом офанзивом након Дејтона. Сви који су наивно мислили да Српској више не пријети вањска опасност, и да је „обојена револуција“ нестварни производ политичких параноика, грубо су се преварили.

Подсјетимо се чињеница исказаних у једном једином дану:

Руски лист 'Комерсан', прозападно оријентиран тврди да је Додиково инсистирање на враћање Српске на изворни Дејтон из 1995., значи увлачење Русије, ни мање више, него у трећи свјетски рат;

У БиХ се најављује истрага о „недозвољеној“ присутности Трећег пјешадијског пука прослави Дана Републике Српске;

НАТО, грубо се мјешајући  у послове једне  (како се тврди) суверене земље, поред Високог представника, постаје тумач устава БиХ (!) и тражи кривичну одговорност оних који су дозволили да Трећи пјешадијски пук оружаних снага БиХ присуствује наведеној прослави.

-Високи представник у БиХ, Валентин Инцко, тешко вријеђајући српски народ, компарира Дан РС са даном настанка усташке НДХ.

Јасно је, да ова офанзива „међународне заједнице“ у сугласности и координацији са неким бошњачким елитама, има за циљ фактичко  уништење Српске и увођење шеријата у читавој БиХ.

Исто је тако јасно да ове снаге зла мисле да ће обарањем Додика постићи претходно назначени циљ.

Али се ови зликовци варају у нечему. Додик није једини патриота, иако је у овом часу најистуренији у погледу борбе Српске против колонијалног протектората БиХ и, посебно, у обрану српства инсистирањем на изворном Дејтону. У посљедње вријеме, истакнуте личности јавног живота Сепске су показале висок степен политичког јединства када се радило о обрани темељних вриједности Републике. Ипак, то јединство мора, с обзиром на ниво опасности, мора бити далеко чвршће и организираније.

 Сходно реченом, а пошто ће се антисрпска офанзива зла појачати,неопходно је уважити слиједеће ствари:

-Терет постојеће борбе не смије искључиво пасти на низ истакнутих појединаца: Додика, Иванића, Јеринића и осталих;

Политичке партије морају престати са међусобним оптуживањем на темама као што су издајице, лопови, манипулатори и слично;

 Народна скупштина РС мора хитно заказати посебну сједницу и изабрати 'Кризни Штаб' састављен од свих политичких субјеката, који ће перманентно засједати и јединствено дјеловати против свих вањских рушитеља Српске укључујући и исказане, агресивне фундаменталистичке бошњачке елите;

 Било би добро када би медији, у исте сврхе, направиле ад хоц координационо тијело и јединствено дјеловали.

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]