Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

Nasledstvo, profit i zablude

Slavoljub Kačarević   
subota, 13. novembar 2010.

Reakcija na tekst Dimitrija Boarova, "Udaja državne mezimice"

Verovatno je u nekoj tmurnoj prognozi Boarov pronašao da "za investicije u neki novi tehnološki nivo četvrte generacije Telekomov profit nije dovoljan".

 
Polemike

Udaja državne mezimice

Dimitrije Boarov   
subota, 13. novembar 2010.

Lako je zaključiti da je kapital cele društvene i državne privrede Srbije unapred potrošen još u "Miloševićevoj deceniji", samo je prodaja tog kapitala opasno zakasnila, jer se verovalo da "demokratija" može nadoknaditi prethodne ekonomske promašaje.

 
Polemike

Petog oktobra radili su za Imperiju (Drugi odgovor Branku Pavloviću)

Mario Kalik   
petak, 29. oktobar 2010.

Tog dana je definitivno ugušen naš otpor imperijalnom agresoru i njegovim satelitima na prostoru bivše Jugoslavije zahvaljujući delovanju opozicije koja ga je sistematski podrivala.

 
Polemike

Milošević je bio loš (II)

Branko Pavlović   
petak, 15. oktobar 2010.

Kada ste skoncentrisani na ostvarenje srpskog nacionalnog interesa krajem 80-ih, onda morate znati da destabilizacija Jugoslavije nije dobra za Srbe upravo zbog Imperije i položaja Rusije. Drugu stvar je činjenica da je ukupni potencijal onih koji nisu Srbi u Jugoslaviji znatno veći od potencijala Srbije i Srba.

 
Polemike

Odgovor E – novinama ili "Moja Fašistička Misao"

Saša Rendić   
petak, 08. oktobar 2010.

Uopšte, sve demonstracije, a i ratovi unutar Srbije, su izgleda jako poželjni za sve srbomrze, makar imali i najkrvavije posledice. Ali da Srbija upotrebi silu da odbrani svoj teritorijalni integritet i zemlju za koju su naši preci krvarili – to je već pošast koja se ne sme dopustiti.

 
Polemike

Šta ste radili 5. oktobra 2000?

Mario Kalik   
četvrtak, 07. oktobar 2010.

(Odgovor Branku Pavloviću)

Bilo kako bilo, Pavlović je promenio mišljenje (na gore) o Đinđiću, Koštunici i Tadiću, ali nikako ne o Miloševiću. Milošević je za njega bio i ostao loš, bez ikakve dileme.

 
Polemike

Hronika opstipacije

Nebojša Bakarec   
četvrtak, 23. septembar 2010.

Dr Lider nam duguje nekoliko odgovora. Na primer, zašto tako pitomo piše za režimsku Politiku a na opozicionim sajtovima se izdaje za velikog i beskompromisnog opozicionara? Zašto se priključio klubu mrzitelja Koštunice? Zašto je pristao da bude Koštuničin savetnik?

 
Polemike

„Čovek zadatka“ ili samo kameleon

Bosiljka Medić   
nedelja, 12. septembar 2010.

Pitanje je ko tu koga razočarao, ali britanski konzervativni politički i kulturni model, koji je Đurković godinama želeo da presadi u srpsko političko i društveno tkivo, iz nekog je razloga naprasno izgubio svoju privlačnost u njegovim očima.

 
Polemike

„Britanski špijun“ i „lažna fortifikacija“ (odgovor Miši Đurkoviću)

Slobodan Antonić   
nedelja, 12. septembar 2010.

Sve što čovek može da kaže jeste da je ova „teorija“ u socijalnom smislu uvredljiva, a u saznajnom isprazna i nepotkrepljena. Neko bi, recimo, mogao da izađe sa teorijom da je Miša Đurković britanski špijun.

 
Polemike

Lažna fortifikacija ili uloga analitičara u srpskoj propasti

Miša Đurković   
nedelja, 12. septembar 2010.

Ene, sinoć kod Matijine kćeri: LDP Jakšić protiv ministra patriote, a tu je Analitičar da potvrdi kako je baš taj ministar pravi patriota i da ga upozori da ostane na patriotskom kursu.

 
<< Prva < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Poslednja >>

Strana 19 od 33
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner