Хроника

Зорана Михајловић: Не знам да постоје трке за премијера, то није била тема нашег последњег Председништва СНС

Штампа
уторак, 11. август 2020.

 ПРАЊАНИ - Потпредседница владе и функционерка СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да "не зна да постоје трке за премијера нове владе", као и да још није разговарано на седници Председништва СНС о саставу нове владе и члановима, а самим тим ни о кандидатима за председника владе.

"То није била тема нашег последњег Предсеништва СНС, јер на предлог председника државе односно наше странке разговараћемо о томе. Ја стварно не знам ни ко ће бити председник владе нити министри у влади, као ни сви ми овде. Сви имамо неке наше фаворите и размишљамо ко би то могао или не би могао бити", рекла је Михајловић одговарајући на питање новинара.

Истиче да се пред Владом Србије налазе велики изазови и да нова влада мора да буде још много озбиљнија и ефикаснија, стручнија и образованија да би могла заједно са председником Србије да води земљу у наредним годинама које неће бити лаке.

Михајловић додаје да не мисли само на здравствену кризу која је свуда у свету, већ и на економску која не може да нас заобиђе, али и да говори о оним великим и огромним спољно-политичким притисцима.

"Зато мора да буде јака и верује да ће бити. Биће формирана у року који је одређен и разговараће се о томе. Не знам да постоје трке за премијера, не трчи се пред сам крај формирања владе него су резултати и способности то што опредељује људе да воде Србију и буду поносни, јер су део Владе Србије", навела је Михајловић.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]