Početna strana > Hronika > Zorana Mihajlović: Ne znam da postoje trke za premijera, to nije bila tema našeg poslednjeg Predsedništva SNS
Hronika

Zorana Mihajlović: Ne znam da postoje trke za premijera, to nije bila tema našeg poslednjeg Predsedništva SNS

PDF Štampa El. pošta
utorak, 11. avgust 2020.

 PRANjANI - Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da "ne zna da postoje trke za premijera nove vlade", kao i da još nije razgovarano na sednici Predsedništva SNS o sastavu nove vlade i članovima, a samim tim ni o kandidatima za predsednika vlade.

"To nije bila tema našeg poslednjeg Predseništva SNS, jer na predlog predsednika države odnosno naše stranke razgovaraćemo o tome. Ja stvarno ne znam ni ko će biti predsednik vlade niti ministri u vladi, kao ni svi mi ovde. Svi imamo neke naše favorite i razmišljamo ko bi to mogao ili ne bi mogao biti", rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara.

Ističe da se pred Vladom Srbije nalaze veliki izazovi i da nova vlada mora da bude još mnogo ozbiljnija i efikasnija, stručnija i obrazovanija da bi mogla zajedno sa predsednikom Srbije da vodi zemlju u narednim godinama koje neće biti lake.

Mihajlović dodaje da ne misli samo na zdravstvenu krizu koja je svuda u svetu, već i na ekonomsku koja ne može da nas zaobiđe, ali i da govori o onim velikim i ogromnim spoljno-političkim pritiscima.

"Zato mora da bude jaka i veruje da će biti. Biće formirana u roku koji je određen i razgovaraće se o tome. Ne znam da postoje trke za premijera, ne trči se pred sam kraj formiranja vlade nego su rezultati i sposobnosti to što opredeljuje ljude da vode Srbiju i budu ponosni, jer su deo Vlade Srbije", navela je Mihajlović.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner