Хроника

Зоран Ђорђевић: Да одговарају сви за које се утврди да крше закон, то важи и за Станојевића

Штампа
петак, 14. август 2020.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић оценио је вечерас да сви они за које се докаже да свој посао не обављају у складу са законом, морају да одговарају пред судом, и да то важи и у случају хапшења директора Завода за смештај одраслих "Мале пчелице" Владице Станојевића.

"Захваљујући редовним и ванредним инспекцијским надзорима који се континуирано и појачано спроводе у свим установама социјалне заштите на територији целе Србије, овај случај је брзо откривен и проследјен надлежним органима на даље поступање", навео је Ђорђевић у саопштењу.

Он је нагласио да "у Србији закони морају да се поштују и сви који себи дају за право да их крше морају да одговарају за своје поступке".

"Ресорно министарство је све информације о поменутом случају проследило Министарству унутрашњих послова које је даље поступало у оквиру своје надлежности", навео је Ђорђевић.

Видети још: Блиц: Ухапшен Владица Станојевић, члан СНС и директор Завода за смештај одраслих ‘’Мале Пчелице’’ у Крагујевцу, јер је штићенике установе лечио недозвољеним лековима за стоку

(Бета) 

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]