петак, 29. март 2024.
 Ћирилица | Latinica

Нови број

Тема: Светска економска криза и Србија (II)
Банер

Претходни бројеви

Банер

Пронађите НСПМ на

&

Нове књиге

Банер

Едиција "Политички живот"

Ђорђе Вукадиновић: Од немила до недрага

Банер
Банер
Банер

Часопис НСПМ или појединачне текстове можете купити и у електронској форми na Central and Eastern European Online Library

Банер
Банер
Почетна страна > Хроника > Жан-Ив ле Дријан: Иран би могао имати нуклеарно оружје за једну до две године уколико настави да крши нуклеарни споразум из 2015.
Хроника

Жан-Ив ле Дријан: Иран би могао имати нуклеарно оружје за једну до две године уколико настави да крши нуклеарни споразум из 2015.

PDF Штампа Ел. пошта
петак, 10. јануар 2020.

 Иран би могао имати нуклеарно оружје за једну до две године уколико та земља настави да крши нуклеарни споразум из 2015, рекао је шеф француске дипломатије.

"Ако наставе са разбијањем Бечког споразума, онда би у прилично кратком року, између једне и две године, могли да имају приступ нуклеарном оружју, што није прихатљива опција", рекао је Жан-Ив ле Дријан за радио РТЛ, преноси Ројтерс.

Министри спољних послова послова ЕУ одржаће данас хитни састанак на коме ће се тражити начин да се заустави сукоб Сједињених Држава и Ирана.

Како се наводи, погрешна процена било које стране могла да би да доведе до тога да се Брисел суочи са ратом и озбиљном нуклеарном кризом на свом прагу.

(Танјуг)

 

Остали чланци у рубрици

Анкета

Да ли ће, по вашем мишљењу, „Заједница српских општина“ на КиМ бити формирана до краја 2023. године?
 

Република Српска: Стање и перспективе

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер