Početna strana > Hronika > NSPM: Kako su režimski mediji spinovali Bajdenov govor u Prištini
Hronika

NSPM: Kako su režimski mediji spinovali Bajdenov govor u Prištini

PDF Štampa El. pošta
sreda, 17. avgust 2016.

Režimski mediji, koji su prethodno potpuno prećutali poniženja koja je poseta Bajdena donela Srbiji, odlučili su lažiranjem Bajdenovog govora u Prištini, ublaže opšti utisak gorčine i poniženja koje je donela Bajdenova poseta regionu i predstave je kao „još jedan uspeh Vučićeve vlade“.

Oni su, naime, horski preneli lažiranu Bajdenovu izjavu sa Tanjuga, koji je u naslovu napisao „Bajden: Ili ZSO, ili gubitak podrške SAD“, bez obzira što Bajden, koji je u Prištinu došao kao veliki prijatelj i branilac „Republike Kosovo“ to nigde nije rekao, niti bi mu tako nešto palo na pamet.

On jeste izjavio da je potrebno formirati ZSO i izvršiti demarakciju granice sa Crnom Gorom, ali „kako bi Kosovo išlo napred, u zajedničku budućnost“. Nigde nije spomenuo „da će, u suprotnom izgubiti podršku SAD“, kao što srpskim građanima lažno predstavljaju Vučićevi ispirači mozga poput RTS-a, Blica i Informera.

Jezik pretnji i ucenjivanja, zapadni zvaničnici koriste isključivo u razgovorima sa Srbijom, čije vlasti im svojim podaničkim odnosom to omogućuju.

(NSPM)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner