Хроника

ССП: Величање Ђинђићевих убица на насловној страни таблоида „Ало“ заправо представља Вучићев став, јер је познато да се сви таблоиди уређују у његовом кабинету

Штампа
субота, 23. мај 2020.

Странка слободе и правде (ССП) оценила је данас да је величање убице првог демократски изабраног премијера Србије Зорана Ђинђића на насловној страни таблоида Ало заправо став председника Србије Александра Вучића, јер је, како наводе, „познато да се сви таболиди уређују у његовом кабинету“.

Ало је у данашњем издању на насловној страни објавио изјаве Драгана Васиљковића, познатијег као капетан Драган, који је рекао да ће се се залагати за пуштање на условну слободу Милорада Улемека Легије и Звездана Јовановића Звекија који тренутно служе затворске казне обојица су правомоћно кажњена на по 40 година затвора због Ђинђићевог убиства.

ССП је у саопштењу осудила „покушаје да се убице представе као хероји“ и додала да „неће дозволити ревизију историјских чињеница и правну рехабилитацију злочинаца“.

„Овај наслов представља само потврду Вучићеве изјаве да се од среће напио када су разбојници Звездан Јовановић и Легија у дворишту Владе стрељали Ђинђића да би заштитили своје криминалне послове под плаштом патриотизма. Опаснија од Вучићевог лицемерја, који се док у мраку пакује овакве наслове у таблоидима непристојно често пореди са Зораном Ђинђићем је медијска припрему за рехабилитацију, и евентуално особађање убица председника Владе“, оцењују у ССП.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]