Хроника

Снажна експлозија у Паризу, цурење гаса вероватан узрок, погинула два ватрогасца, повређено 36 особа

Штампа
субота, 12. јануар 2019.

Снажна експлозија догодила се током јутра у деветом арондисману у Паризу. Новинарка Ана Дивац јавља је да је највероватнији узрок експлозије цурење гаса у једној пекари, која је, преносе медији, данас требало да буде затворена.У експлозији гаса у Паризу повређено је 36 особа, од којих 12 тешко, док је пет особа у животној опасности, саопштила је ватрогасна служба.

У експлозији која се догодила у Паризу док су ватрогасци интервенисали у стамбеној згради због истицања гаса, погинуле су два ватрогасца.

"Дванаест људи је тешко повређено, међу којима три ватрогасца, а 24 особе су лакше повређене. Од 12 тешко повређених у животној опасности су два ватрогасца и три цивила", рекао је новинарима командант париских ватрогасаца Ерик Мулен.

Експлозија се догодила у пекари у улици Тревиз у деветом арондисману и, како се верује, изазвана је цурењем гаса.

 Снажна експлозија догодила се током јутра у центру Париза, потврдила је полиција, преносе светски медији. Како наводи Руссиа тодаy, за сада нема извештаја о жртвама, а на лицу места се налази велики број ватрогасаца и возила хитне помоћи.
Експлозија се догодила у улици Ру де Тревис, изазивајући пожар и хаос у суседним улицама, преносе сведоци и локални новинари.

Сведоци су навели да има повређених, а на друштвеним мрежама су објављене фотографије на којима се види да је причињена велика штета.

(Н1)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]