Хроника

Синиша Мали: Данас ме интересује буџет, за то сам плаћен од грађана - о докторату ћу говорити наредних дана

Штампа
четвртак, 21. новембар 2019.

Министар финансија Србије Синиша Мали рекао је да је за њега данас тема Предлог буџета за 2020. годину и додао да ће о докторату говорити у наредним данима.

"Знам колико знам, знам да то нисам урадио, а то што неком ова тема значи из политичких разлога, то не могу ни да коментаришем. У сваком случају у наредних неколико дана ћу се обратити и на ту тему, а сада, да будем искрен, интересује ме буџет Србије и да се позабавим оним за шта сам плаћен од грађана Србије", рекао је Мали.

Знам колико знам, знам да то нисам урадио, а то што неком ова тема значи из политичких разлога, то не могу ни да коментаришем

Одбор за професионалну етику Универзитета у Београдуједногласно је утврдио постојање неакадемског понашања Синише Малог приликом израде докторске дисертације.

Одбор ће доставити коначно Решење Сенату Универзитета ради поступања у складу са Правилнико о поступку поништавања дипломе и додатка дипломи.

Видети још:

Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду једногласно утврдио "неакадемско понашање Синише Малог приликом израде докторске дисертације"

(РТС)

 

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]