Početna strana > Hronika > Siniša Mali: Danas me interesuje budžet, za to sam plaćen od građana - o doktoratu ću govoriti narednih dana
Hronika

Siniša Mali: Danas me interesuje budžet, za to sam plaćen od građana - o doktoratu ću govoriti narednih dana

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 21. novembar 2019.

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je da je za njega danas tema Predlog budžeta za 2020. godinu i dodao da će o doktoratu govoriti u narednim danima.

"Znam koliko znam, znam da to nisam uradio, a to što nekom ova tema znači iz političkih razloga, to ne mogu ni da komentarišem. U svakom slučaju u narednih nekoliko dana ću se obratiti i na tu temu, a sada, da budem iskren, interesuje me budžet Srbije i da se pozabavim onim za šta sam plaćen od građana Srbije", rekao je Mali.

Znam koliko znam, znam da to nisam uradio, a to što nekom ova tema znači iz političkih razloga, to ne mogu ni da komentarišem

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradujednoglasno je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije.

Odbor će dostaviti konačno Rešenje Senatu Univerziteta radi postupanja u skladu sa Pravilniko o postupku poništavanja diplome i dodatka diplomi.

Videti još:

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu jednoglasno utvrdio "neakademsko ponašanje Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije"

(RTS)

 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner