Хроника

Сергеј Трифуновић: Аутори бојкота нису знали шта да раде са њим - ушао сам у причу са изборима како бих дао легитимитет опозицији

Штампа
среда, 20. мај 2020.

 Маском и рукавицом штитите своје здравље, а оловком своје достојанство и право на избор, изјавио је председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић, који је испред седишта странке са активистима прикупљао потписе за учешће на изборима 21. јуна.

Трифуновић је указао и да је председник Србије Алексамдар Вучић расписао изборе на дан када је било 93 новоинфицираних од коронавируса и четворо умрлих, оцењујући то као "крајње неодговорно".

Говорећи о промени става о учешћу на изборима, Трифуновић је рекао да је ушао у целу причу како би дао легитимитет опозицији - "хајмо сви заједно, нећу да будем Саша Радуловић".

На питање шта радимо у бојкоту, ни сами аутори нису имали никакв одговор и то ме је ужаснуло, рекао је Трифуновић и поновио да осим лепљења неких налепница и порука на интернету није било ничега.

Трифуновић је рекао да није било одговора ни шта радити после пандемије, што га је ужаснуло.

Рекао сам - нисам ушао да седим, већ да се борим и рекао сам идемо на најгоре могуће изборе, у најгори свињац, јер се у бојкоту неће стићи никуда, рекао је Трифуновић.

Неће доћи нинџа корњаце да нас спасу, већ треба да се боримо, букамо, а не скршених руку да седими у шпајзу. Може само тегла ајвара да нам падне на главу, констатовао је он.

Видети још:

Драган Ђилас одговорио Трифуновићу: Никада нисам рекао да је бојкот бесмислен

(Фонет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]