уторак, 19. март 2024.
 Ћирилица | Latinica

Нови број

Тема: Светска економска криза и Србија (II)
Банер

Претходни бројеви

Банер

Пронађите НСПМ на

&

Нове књиге

Банер

Едиција "Политички живот"

Ђорђе Вукадиновић: Од немила до недрага

Банер
Банер
Банер

Часопис НСПМ или појединачне текстове можете купити и у електронској форми na Central and Eastern European Online Library

Банер
Банер
Почетна страна > Хроника > Савез за Србију: Иницијатива Мекалистера за посредовање у дијалогу о изборним условима је добродошла, али закаснела за изборе најављене за март 2020.
Хроника

Савез за Србију: Иницијатива Мекалистера за посредовање у дијалогу о изборним условима је добродошла, али закаснела за изборе најављене за март 2020.

PDF Штампа Ел. пошта
среда, 18. септембар 2019.

Представницима Европског парламента смо више пута јасно рекли да од испуњења препорука и закључака Стручног тима протеста 1 од 5 милиона нећемо одустати. На то смо се обавезали потписујући Споразум са народом. Последица неприхватања тих захтева је одлука о бојкоту избора.

Иницијатива господина Мекалистера за посредовање у дијалогу о изборним условима је добродошла, али закаснела за изборе који се најављују за март 2020.

Посредовање у дијалогу може за циљ имати искључиво постизање Споразума о поштеним и слободним изборима, механизме спровођења и рок од 9 месеци за одржавање правих избора. Посредовање у дијалогу не одлаже кампању за бојкот и не мења одлуку о неучествовању на лажним изборима најављеним за март.

(Савез за Србију)

 

Остали чланци у рубрици

Анкета

Да ли ће, по вашем мишљењу, „Заједница српских општина“ на КиМ бити формирана до краја 2023. године?
 

Република Српска: Стање и перспективе

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер