Početna strana > Hronika > Saša Radulović: Bankarski globalizam je naveća pretnja po demokratiju i slobodu celog čovečanstva, ne postoji veći fašizam od toga
Hronika

Saša Radulović: Bankarski globalizam je naveća pretnja po demokratiju i slobodu celog čovečanstva, ne postoji veći fašizam od toga

PDF Štampa El. pošta
utorak, 08. oktobar 2019.

 Bankarski globalizam je naveća pretnja po demokratiju i slobodu celog čovečanstva. Ne postoji veći fašizam od toga.

Tramp je prvi suverenistički predsednik SAD od Kenedija do danas. Ovako nije govorio nijedan predsednik SAD-a od kad sam ja živ, a imam 54 godine. Ovo je istorijski govor koji svedoči o tektonskim geopolitičkim promenama koje nam se dešavaju pred očima. Sve najvažnije novinske agencije u zapadnom svetu su pod kontrolom bankarskog globalizma, svi najvažniji mediji, novine, televizije, svi najvažniji kanali komunikacije. To je glavni instrument zla.

Isto važi i za Srbiju. Svi nacionalni mediji. SVI.

Tramp nije prijatelj Srbije niti mi pada na pamet da se složim sa svim što govori. Ali je bolji po interese Srbije i sveta od svih predsednika SAD-a od Kenedija do danas.

Gluposti i blaćenje koje svi najveći svetski mediji puštaju protiv Trampa je prešlo u histeriju. Ovo važi i za sve druge suverenističke političare. Svi su: „rasisti, fašisti, budale“. A Klintonovi, Blerovi su šta?

Interesantno je da u Srbiji „N1“ prednjači u napadima na Trampa.

Za Srbiju je važno da shvati da su SVE svetske sile KOLONIJALNE sile i da se to neće promeniti bez obzira na to ko je na čelu. I SAD, i UK, i Rusija i Kina. Ali da jeste važno da li podržavaju suverenizam kao politiku ili su instrumenti bankarskog globalizma.

Autor je osnivač Dosta je bilo i narodni poslanik

(Danas)