Početna strana > Hronika > Rasim Ljajić: Ukoliko Tužilaštvo ne pokrene istragu o lažnim i teškim optužbama koje je o meni u svojoj knjizi izneo Šešelj, više neću biti član Vlade
Hronika

Rasim Ljajić: Ukoliko Tužilaštvo ne pokrene istragu o lažnim i teškim optužbama koje je o meni u svojoj knjizi izneo Šešelj, više neću biti član Vlade

PDF Štampa El. pošta
subota, 12. januar 2019.

 BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da, ukoliko Tužilaštvo ne pokrene istragu o lažnim i teškim optužbama koje je na njegov račun u svojoj knjizi izneo Vojislav Šešelj, više neće biti član Vlade.

"Tako će biti i ako ne bude vanrednih izbora, spreman sam i ranije da se povučem, ali će moja stranka ostati u koaliciji sa SNS-om i podržavaćemo vladajuću većinu u Narodnoj skupštini", rekao je Ljajić za današnje "Večernje novosti".

On je povodom nove knjige lidera SRS-a u kojem ga je nazvao "novopazarskim kraljem heroina" rekao da je to toliko monstruozna optužba da je primoran da brani svoju čast i lični integritet.

"U ponedeljak ću poslati dopis Tužilaštvu u kojem ću tražiti da se pokrenu sve procesne i dokazne radnje i da se jasno utvrdi da li su tačni ti suludi Šešeljevi navodi", rekao je Ljajić.

On je dodao da je angažovao i advokate koji će razmotriti ima li elemenata i za privatnu tužbu.

(Tanjug)