Хроника

Небојша Медојевић: Ми видимо да овај премијер није реформски премијер, да та Влада неће бити реформска, да неће бити промена

Штампа
уторак, 27. октобар 2020.

Покрет за промјене (ПзП) гласаће за нову Владу Црне Горе уколико мандатар Здравко Кривокапић одлучи да буде искључиво експертска без лидера Демократског фронта (ДФ), али неће учествовати у њеном раду, изјавио је лидер ПзП-а Небојша Медојевић.

Он је додао да ПЗП неће учествовати ни у једној антиреформској влади, нити влади континуитета и да Кривокапић још има времена да размисли.

Он је навео да Кривокапић није планирао потпредседничко место у влади које би се бавило реформама и координацијом у борби против организованог криминала и корупције.

Управо смо добили писмо од мандатара који у саставу своје владе не планира ниједно место које ће се бавити реформама, ни демократском транзицијом, што јасно говори да ову владу формира друга породица

Кривокапић је упутио писмо представницима владајуће већине, од којих је затражио да му доставе имена кандидата за министре и то у ресорима који су им припали.

"Управо смо добили писмо од мандатара који у саставу своје владе не планира ниједно место које ће се бавити реформама, ни демократском транзицијом, што јасно говори да ову владу формира друга породица. Ми видимо да овај премијер није реформски премијер, да та Влада неће бити реформска, да неће бити промена", навео је Медојевић.

(Срна, Н1)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]