Хроника

Одбор за културу и информисање Скупштине Србије једногласно потврдио кандидатуру Оливере Зекић и усвојио листу кандидата за упражњено место члана Савета РЕМ-a

Штампа
среда, 25. новембар 2020.

Одбор за културу и информисање Скупштине Србије данас је прихватио листу кандидата за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ), на којој се налази и Оливера Зекић којој је истекао мандат у том телу.

Председница Одбора за културу и информисање Сандра Божић обавестила је чланове тог Одбора да је 24. јула члану тог тела Оливери Зекић истекао мандат, а другој чланици Александри Јанковић, мандат истиче 3. марта 2021. године.

У наставку седнице чланови тог Одбора једногласно су усвојили листу кандидата које предлаже надлежни Одбор Скупштине и цркве и верске заједнице.

Посланичка група “Александар Вучић – за нашу децу” предложила је Одбору за културу и медије два кандидата за члана Савета РЕМ – Оливеру Зекић и Милоша Гајовића.

Кандидати за још једног члана у Савету РЕМ, које предлажу црква и верске заједнице су Александра Јанковић и Снежана Миљковић.

На наредној седници Одбора за културу и информисање одржаће се јавни разговори са кандидатима.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]